Menu

PRIDE Košice 2016

PRIDE Košice 2016

Náš príbeh

Už štvrtý rok pripravujeme sprievod a festival PRIDE Košice, ktorým chceme prispieť k zviditeľneniu, podpore práv a zlepšeniu postavenia LGBTI ľudí na východnom Slovensku.

Sprievod a festival PRIDE Košice sa uskutoční v týždni od 27. augusta do 3. septembra 2016 v Košiciach. Súčasťou festivalu budú divadelné predstavenia, diskusie, prezentácieneziskových organizácií, koncerty a párty.

Občianske združenie Saplinq vzniklo v roku 2012. Pôsobí primárne na východnom Slovensku, zameriava sa hlavne na rurálne oblasti a menšie mestá. Saplinq pomáha a prispieva k budovaniu komunity ľudí inej než heterosexuálnej orientácie a sexuálnej identity (ďalej len "queer komunita" a "queer ľudia"). Saplinq vyhľadáva, podporuje a rozvíja iniciatívy queer ľudí. Poskytuje konzultačnú pomoc queer iniciatívam. Buduje a rozširuje siete queer aktivistova aktivistiek na Slovensku a prepája ich so zahraničím. Saplinq vyučuje, vzdeláva a vedie budúcich LGBT lídrov a líderky. Propaguje osobnú zodpovednosť vo vzťahu k veciam verejným, vlastnému životu a k hľadaniu a napĺňaniu osobného šťastia. Činnosť a aktivity združenia Saplinq sú založené prevažne na dobrovoľníckej báze. 

Stručný popis organizácie

občianske združenie Saplinq

Výzvy, ktoré sme podporili()

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete ukončiť odosielane tohto daru?

Úprava platby

Dátum

Podporovaná výzva

Variabilný symbol

Suma