Menu

Občianske združenie Ain Karim

Občianske združenie Ain Karim

Náš príbeh

Našu činnosť realizujeme v Dome prijatia sv. Františka z Pauly v Šamoríne od roku 2009, v ktorom priebehajú rôzne aktivity pre ľudí v núdzi: prevádzka odevného skladu pre pomoc ľuďom v núdzi, nízkoprahový klub Smajlík pre deti a mladých, poskytovanie materiálnej pomoci ľuďom v núdzi, poskytovanie poradenstva, voľnočasové aktivity, muzikohodiny pre deti, tvorivý workshop, jednorazové a dlhodobé projekty podporujúce rast sociálnej inklúzie cieľovej skupiny.

Dôvod, prečo sme si vybrali túto cieľovú skupinu vychádza zo skúseností zamestnancov a dobrovoľníkov OZ Ain Karim s prácou s touto cieľovou skupinou – skúsenosti s prácou s dysfunkčnou rodinou, s dlhodobo nezamestnanými osobami, osobami vo výkone a po výkone trestu odňatia slobody, s deťmi s poruchami správania a pod.

Veríme, že najvýznamnejší prínos, ktorý aktivitami a činnosťou OZ Ain Karim dosahujeme je to, že prispievame k predchádzaniu sociálno-patologických javov v meste Šamorín a jeho blízkom okolí, chránime osoby cieľovej skupiny pred negatívnymi vplyvmi ulice a zároveň chránime ulicu pred nežiadanými činmi cieľovej skupiny. V meste Šamorín, jeho blízkom okolí a vlastne v celom okrese Dunajská Streda sme jediné nízkoprahové centrum Dom prijatia pre deti, mladých, rodiny a jednotlivcov, v ktorom ponúkame nízkoprahové aktivity pre cieľovú skupinu.


Stručný popis organizácie

pomoc ľuďom v núdzi a krízovej životnej situáciií, prevádzkovanie Domu prijatia sv. Františka z Paoly v Šamoríne

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete ukončiť odosielane tohto daru?

Úprava platby

Dátum

Podporovaná výzva

Variabilný symbol

Suma