Menu

Združenie exallievov a priateľov dona Bosca na Slovensku

Združenie exallievov a priateľov dona Bosca na Slovensku

Náš príbeh

ZEDB je občianske združenia, ktorého členovia sú tí, ktorí navštevovali a prijali výchovu v saleziánskych strediskách. Exallievi sú saleziánski odchovanci, ktorí sa snažia sa robiť spoločnosť lepšou, ovplyvňovať ju svojím životom, hodnotami a konaním. Združenie vykonáva aktivity, ktoré vedú k zhodnocovaniu schopností, vedomostí a kontaktov svojich členov.


Vydávame časopis Express don Bosca, organizujeme športové, duchovné, rodinné, vzdelávacie, biznisové a zážitkové aktivity a ponúkame platformu pre saleziánskych odchovancov na budovanie vzťahov. Podstatou exallevov je vďačnosť saleziánom a na základe tejto vďačnosti chceme dávať a pomáhať tým, ktorí to najviac potrebujú, prostredníctvom sociálnych projektov.  Našim cieľom je naplniť túžbu sv. dona Bosca - aby sme boli soľou zeme a svetlom sveta.


Stručný popis organizácie

ZEDB je občianske združenia, ktorého členovia sú tí, ktorí navštevovali a prijali výchovu v saleziánskych strediskách. Exallievi sa snažia robiť spoločnosť lepšou, ovplyvňovať ju svojím životom, hodnotami a konaním. Združenie vykonáva aktivity, ktoré vedú k zhodnocovaniu schopností, vedomostí a kontaktov svojich členov.

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete ukončiť odosielane tohto daru?

Úprava platby

Dátum

Podporovaná výzva

Variabilný symbol

Suma