Menu

ANAHÁTA, o.z.

ANAHÁTA, o.z.

Náš príbeh

Už šiesty rok sme tu, aby sme vytvárali priestor na celostný rozvoj jednotlivca. Vytvárame priestor pre vzdelávanie, priestor pre individuálne a skupinové hodiny jogy, zaoberáme sa stravovaním podľa 5 elementov. Ponúkame relax, rôzne terapeutické, pohybové a vzdelávacie kurzy, workshopy. Vedieme ľudí k sebaláske a k sebaúcte, aby vedeli o svojom vnútornom liečiteľovi a vnímali ho.

Anaháta o.z. je občianske združenie, ktoré som založila pred šiestimi rokmi spolu s mojou kamarátkou Evkou Chromčíkovou,  aby som sa mohla podeliť o moju veľkú vášeň, ktorou je joga. Zo začiatku sme organizovali rôzne jógové workshopy, individuálne a skupinové hodiny jogy a pripájali sa k nám  noví učitelia a terapeuti.  Po čase do Anaháty vstúpila Mirka, ktorej vďačím za jej láskavosť, ktorou obohatila naše centrum.  Postupne sa napĺňal môj sen vytvoriť holistické centrum, ktoré vytvára priestor pre celostný rozvoj jednotlivca. Naše centrum nie je len priestorom pre skupinové hodiny jogy, relaxovanie a uvoľnenie pomocou rôznych terapeutických a pohybových kurzov, ale taktiež je uspokojením našej túžby dozvedieť sa viac vo  vzdelávacích kurzoch a workshopoch. 

Marcela Susira Ďurčová

Stručný popis organizácie

Sme spoločnosť zaoberajúca sa poskytovaním ozdravných cvičení pre širokú verejnosť, poskytovaním vzdelávacích aktivít formou kurzov, seminárov a školení, organizovaním stretnutí zameraných na rozvoj manuálnych, duševných a umeleckých zručností detí, dospelých a seniorov a šírením osvety zdravého životného štýlu a životného prostredia.

Naše výzvy ()

Výzvy, ktoré sme podporili()

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete ukončiť odosielane tohto daru?

Úprava platby

Dátum

Podporovaná výzva

Variabilný symbol

Suma