Menu

SYTEV

SYTEV

Náš príbeh

Organizácia SYTEV ako strešná organizácia viacerých oblasti práce s deťmi a mládežou na lokálnej, regionálnej, národnej alebo aj medzinárodnej oblasti zastrešuje Kysucko-Novo-Mestský mládežnícky parlament (KMMP), Kysucké dobrovoľnícke centrum (KDC), YC|Mládežnícku klubovňu, Otvorené centrum DofE, Medzinárodnú spoluprácu YTEV a Informačné centrum mladých (ICM).

Organizácia SYTEV vznikla v roku 2015 ako organizácia aktívnych mladých ľudí z celého Slovenska s cieľom pracovať v oblasti Erasmus+ projektov a medzinárodnej mobility. Po 2 rokoch a viacerých podnetoch deti a mladých na Kysuciach sa dobrovoľníci organizácie rozhodli pracovať na lokálnej úrovni kde videli potrebu zmysluplných aktivitív pre deti a mládež. 

V roku 2017 prebehlo stretnutie s primátorom Kysuckého Nového Mesta a práve vďaka projektu parlamentu mládeže a klubovne pre mladých mesto Kysucké Nové Mesto sa rozhodlo podporiť našu organizáciu SYTEV či už finančne alebo priestorovo a materiálne. 

Od 01. 01. 2018 vznikla YC|Mládežnícka klubovňa a Kysucko-Novo-Mestský mládežnícky parlament. Organizácia SYTEV zastrešila veľké množstvo aktivít pre deti. mládež ale aj širokú verejnosť ako Deň Zeme, Deň objatí, Deň bublín, Týždeň dobrovoľníctva, týždeň športu, ... Počas všetkých týchto aktivít vznikla potreba vytvorenia oblasti dobrovoľníctva a pripojenia sa k programu DofE ako aj profesionálnej práci v spolupráci s Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR ako Informačné centrum mladých. 

V roku 2018 naša organizácia ako aj mesto Kysucké Nové Mesto získalo Ďakovný list za dobrovoľnícku službu a angažovanosť Srdce na dlani 2018 Žilinského samosprávneho kraja. 

V roku 2019 naša organizácia ako aj mesto Kysucké Nové Mesto získalo ocenenie Komunita priateľská deťom a mladým ľuďom vďaka ZMOS a Nadácií pre deti Slovenska. 

YC|Mládežnícka klubovňa: https://www.youtube.com/watch?v=iC5-ZHERy98

Komunita priateľská deťom a mladým ľuďom: https://www.youtube.com/watch?v=IcDvNH0asCk

Stručný popis organizácie

SYTEV je organizácia, zameriavajúca sa na ozdravenie spoločnosti cez charitatívnu, výchovno – vzdelávaciu, informačnú a poradenskú činnosť vnášaním kresťanských a morálnych hodnôt. SYTEV pracuje ako platforma viacerých menších zložiek bez vlastnej právnej subjektivity a každá ma svoje špecifické zameranie a smerovanie: Informačné centrum mladých YC|Mládežnícka klubovňa Mestský mládežnícky parlament Medzinárodná spolupráca YTEV Otvorené centrum DofE Kysucké dobrovoľnícke centrum

Naše výzvy ()

Výzvy, ktoré sme podporili()

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete ukončiť odosielane tohto daru?

Úprava platby

Dátum

Podporovaná výzva

Variabilný symbol

Suma