Menu

Prosba o FVP - COVID-19

Trvanie výzvy: 17. marca 2021 - 28. mája 2021

Cieľ výzvy

Mesačne vyplatiť povinné platby(nájom, hypotéka, úver,+potraviny )

Autor výzvy

Príbeh

Prosba o FVP - COVID-19

Volám sa Dominik a rád by som Vás poprosil pomoc.

Dobrý deň,

Mám 32 rokov a v 1.augusta som prišiel o prácu kvôli COVID-19 situáciíí.

Pol roka som mal nárok na podporu a kedže som si myslel, že situácia na Slovensku sa zlepší vrátim sa do práce. Bohužial situácia je horšia ako na začiatku pandémie.Na začiatku pandémie bolo možné si odložiť splátky (hypotéka, úver) na 9 mesiacov bez toho aby ste boli v červenej listine v banke využil som to aby som si na chvíľu finančne odlhačil život. 9 mesiacov prešlo, situacia na SVK sa vôbec nelepš a ludia musia z niečoho žiť a hlavne platiť povinné mesačné záväzky.

Postačilo by mi keby bolo možné splátky v bankách odložiť pokým sa situácia nezlepší bez toho aby bol človek na červenej listine. Kedže ma v bankách informovali že to momentálne nie je možné a štát to ani nerieši tak bez mesačného príjmu, nemám inú možnosť ako aspoň požiadať o FVP kedže moje mesačné náklady len povinné platby (Hypotéka, úver,nájom) sú 1040€  bez potravinn.

Viem že v takejto situácií som sa neocitol sám a preto dúfam že situácia na Slovensku sa čoskoro zlepší aby  život mohol fungovať ako predtým.Nerád by som priešiel o strechu nad hlavou a preto dúfam že prosbu o FVP žiadam prvý a posledný krát.

Ďakujem za každý jeden príspevok.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?