Menu

Pomoc pre mamičku s babätkom

Trvanie výzvy: 12. mája 2021 - 12. júla 2021

Cieľ výzvy

Cieľ výzvy je vyzbierať peniažky na účel zaplatenia nájmu a energi a stravy spojené zo živobytim na malu.

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc pre mamičku s babätkom

Dobrý deň. Prosím všetkých dobrých ľudí o pomoc. Ocitla som sa na pokraji zrútenia. Mám malu dcéru a nemám z čoho žiť kvôli pandemickej situácii na Slovensku.

Dobrý deň.  Chcela by som veľmi pekne poprosiť o urgetnu pomoc v mojej ťažkej situácii. Bohužiaľ som ostala na malu viac menej sama.Otec dieťaťa sa viac menej neukazuje. Stane sa že raz za čas príde aspoň pozrieť malu ale to je celé. Bohužiaľ sám si nevie pomôcť nakoľko je drogovo závislí. Bohužiaľ ostala som na malu sama a pandemicka situácia na slovensku ktorá je a prevláda my to celé zhoršila. Momentálne bývam v podnájme a hrozí my že ma s malou vyhodia. Nakoľko nemám z čoho platiť nájom, ledva nam ostava na živobytie a na pokrytie základných potrieb. Momentálne sa nedokážem zamestnať nakoľko som ostala sama na malu a pandemia ma pripravila o brigady.

Pandemicka situácia ma pripravila o brigády ktoré som absolvovala. Boli to iba prilezitostne brigády ale aj to bolo dobre . Bohužiaľ pandemia a všetky okolností ktoré sa udiali ma pripravili o všetko a o chvíľku aj o strechu nad hlavou. Preto prosím všetkých darcov a dobrých ľudí o pomoc. Pretože každé jedno euro môže mne a mojej dcére veľmi pomôcť.  Ďakujem 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?