Menu

Pomoc s nájomným a pomôckami pre deti do školy

Trvanie výzvy: 5. mája 2021 - 31. marca 2022

Cieľ výzvy

Vyzbierané peniaze by som použila na zubný strojček pre dcéru, aby sa mohla usmievať bez komplexov a taktiež vyriešiť môj veľký zrakový problém, môcť podstúpiť vyšetrenia, prípadne aj operáciu očí.

Príbeh

Pomoc s nájomným a pomôckami pre deti do školy

Pomoc s nájmom z dôvodu straty zamestnania počas covidu 19

Dobrý deň.

Už 9 rokov žijem sama so svojimi troma deťmi (17,13 a 10 rokov). Môj bývalý priateľ má fyzicky aj psychicky týral,bitky,facky, nadávky, urážky. Nemali sme kam ísť,tak som trpela. Odišiel pracovať do zahraničia a už sa nevrátil. Až neskôr som sa dozvedela,že tu má obrovské dlhy a hľadá ho veľmi veľa ľudí. Žila som v neustálom strachu,čo bude ďalej. Bola som nezamestnaná,potom som si našla dve brigády za 200 e. Neplatil úver na dom a pred 3 rokmi nám dom vzali v dražbe a my sme ostali bez ničoho na ulici. Podarilo sa mi nájsť podnájom (390 eur),našla som si prácu na nočné zmeny. V noci nočná,cez deň dve brigády.
Ťahala som to polroka,no moje telo prestalo fungovať a ja som postupne,následkom týrania a psychiky zostala dodnes na 36 kg, prišla som o všetky zuby a po roku bez zubov mi pani zubárka urobila lacnú protezu.Brigády som zrušila,neskôr aj nočné- nevládala som. Po skončení PN som nastúpila do práce na dohodu,žiaľ,v januári nám zrušili všetky objednavky,kvôli covidu a ja som zostala úplne bez príjmu. Posledný rok sa mi kvôli môjmu zdravotnému stavu rapídne zhoršil zrak,nosím iba tie lacné okuliare z Jednoty,no z nich sa mi strašne točí hlava. Veľmi túžim poriešiť tento problém,keďže bez okuliarov nevidím vôbec nič,iba zahmlené tváre...
Chcem ešte žiť a byť s mojimi deťmi, potrebujú ma. Veľmi chcem,aby sa náš život už zmenil k lepšiemu a my sme mohli slobodne dýchať a spávať bez nočných mor,bez strachu a trápenia. Chcem,aby mali moje deti pekné detstvo a veľa krásnych spomienok. Verimzse sa nájdu dobrí ľudia,ktorí pomôžu a ktorí majú srdce na pravom mieste.

Vopred ďakujeme všetkým.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?