Menu

Pomoc pre Paťu

Trvanie výzvy: 26. mája 2021 - 30. septembra 2021

Cieľ výzvy

Našim cieľom je absolvovať vyšetrenia v Bratislave na Detskej klinike LF UK NúDCH, preto by sme časť vyzbieraných peňazí použili na uhradenie cestovného. Pokrytie základných životných potrieb - stravu, lieky , vitamíny pre našu dcéru a zaplatenie omeškaných platieb (elektrina ,nájom bytu, kúpa paliva )

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc pre Paťu

Týmto by som chcela poprosiť dobrých ľudí o pomoc, nakoľko sme sa kvôli pandémii ocitli v ťažkej životnej situácii. V čase karanténny mi zamestnávateľ ukončil pracovný pomer, nakoľko som sa v stanovený deň nemohla dostaviť na podpísanie predlženia pracovnej zmluvy. Manžel je toho času tiež nezamestnaný a po prekonaní Covid – 19 si ťažko hľadá zamestnanie.

Mám tri deti z toho najmladšia 14 ročná dcéra trpí genetickou Neurofibromatózou typu I a poruchou štítnej žlazy. Jej zdravotné problemy začali v 12 rokov ked som zbadala na jej tele hrčku a pri náhlom zlyhaváni srdca sa u nás začal kolobej hospitalizacií a vyšetrení, kde sme si vypočuli diagnózu o ktorej sme v živote nepočuli. Jej ochorenie sa prejavuje prítomnosťou svetlo hnedých škvrn na koži ( tzv. café-au- lait). Tieto škvrny jej spôsobujú psychické problémy, hlavné teraz v obdobi dospievania. Nakoĺko sa toto ochorenie nedá liečiť iba zmierňovať príznaky, preto musíme ešte absolvovať vyšetrenia v Bratislave na Detskej klinike LF UK NúDCH. Pochádzame z vychodného Slovenska a cesta do Bratislavy nám veĺmi zaťaží finančný rozpočet. Kvôli nedostatku finančných prostriedkou sme sa museli dvákrat preobjednáť.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?