Menu

Pomoc počas pandémie

Trvanie výzvy: 19. mája 2021 - 19. júla 2021

Cieľ výzvy

Peniaze z výzvy využijem na nájom, splátku hypotéky za mesiac jún a potraviny.

Príbeh

Pomoc počas pandémie

Zlá situácia v kultúre stále pretrváva a my "pracovníci kultúry" sme ostali v štichu a následky pandémie budeme pociťovať ešte dlho po jej odznení. Som promotér kultúrnych podujatí a DJ a kvôli koronkríze a pandémii nemôžem už vyše roka vykonávať viac ako 90% svojich aktivít a prišiel som tak o prevažnú väčšinu svojich príjmov.

Hudobnej scéne na Slovensku sa aktívne venujem už takmer 20 rokov.

Ako DJ a producent pôsobím pod pseudonymom Simple Sample na domácej scéne už od roku 2002. Okrem zásadných festivalov a klubov u nás a v Česku mám za sebou vystúpenia v Rakúsku, Nemecku, Holandsku, Francúzsku, ale aj v Spojených arabských emirátoch, Indii, Japonsku či na Jamajke.

Mojou hlavnou pracovnou náplňou je už vyše 16 rokov organizovanie kultúrnych podujatí (koncerty, party, festivaly), čo sú všetko aktivity, ktoré sú posledný rok takmer úplne stopnuté.

Verím, že sa mi napriek ťažkej ekonomickej situácii a pandémii podarí moje hudobné aktivity udržať nažive.

Napriek vynaloženej snahe a úsiliu je môj pracovný život aj naďalej úplne ochromený a narušený koronakrízou a ja nemôžem vykonávať väčšinu z mojich pracovných aktivít ako sú organizácia a produkcia festivalov / koncertov / tour a súvisiacich aktivít. 

Situácia sa ani po vyše roku nezmenila a následky tejto koronakrízy budú u mňa pretrvávať ešte dlho po jej odznení.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?