Menu

Príspevok pre mamičku v núdzi, ktorá stratila prácu počas Covid-19

Trvanie výzvy: 9. júna 2021 - 31. decembra 2021

Cieľ výzvy

Vyzbierané peniaze sa využijú na: zaplatenie potravín, na ktoré momentálne vôbec nemám peniaze a musím si požičiavať aj na jedlo, kúpa hygienických základných potrieb a čistiacich prostriedkov aby moje deti a ja sme chodili vonku čisté a nerušili nami okolie a nevzbudzovali pobúrenie, základné ošatenie pre dve dievčatá, ktoré sú školopovinne keď že z mojej pomoci ktorú dostávam mi ostáva len 66 eur na život. A z tejto sumy nie je možné nakupovať ani potraviny pre tri osoby a nie to ešte veci do školy pre dve dievčatá, učebnice, hygienu, šatstvo a hlavne naplnenie ich potrieb. Ak je niektorá z nás chorá tak nemáme už vôbec na lieky peniaze.

Autor výzvy

Príbeh

Príspevok pre mamičku v núdzi, ktorá stratila prácu počas Covid-19

Prosím o pomoc v ťažkej životnej situácii matke z dvoma maloletými dievčatami.

Somrozvedená matka z dvoma dcérami, bývam v sociálnom byte. Moj príjem jemomentálne 300 eur mesačne, ktoré poberám z UPSVaR. Od 1.12.2020 somzaevidovaná na UPSVaR. Predtým som pracovala na závkladnej škole akoupratovačka, aj to som bola ako na zástup kolegini, ktorá bola dlhodobo PN. Ajkeď si stále hľadám prácu už od 31.11.2020 stále som si nenašla a týmto mikorona kríza zobrala môj príjem. V tejto situácii je ťažko si nájsť prácu.

 Z toho príjmu čo momentálne beriem tých 300 eur platímnájomné 140 eur, elektriku 56 eur T-com 23 eur a osobný bankrot je 15eur. 

Tak si to spočítajte koľko mi ostáva Keď ešte pridám prídavky nadve tedi ktoré sú 51 eur mesačne. 

Tak si to len predstavte čo z tej sumy musíte urobiť a jak si tomusím rozdelliť aby som vyžila do druhého mesiaca a nezbláznila sa, a kde jehygiena, potraviny, a dvom dievčatám oblečenie a obuv. A keď sa poštastí takešte výdavky na lieky a školské poplatky. 

Moje dievčatá sa volajú Natália a Vanda. Obydve chodia nazákladnú školu Slobody 1 v Košiciach. Staršia navštevuje 8. ročník a pomali sachystá na strednú školu. Mladšia navštevuje 5. ročník.

Mojím cieľom je mať prácu aby som vedela zabezpečiť obydvedievčatá, aby im nič  nechýbalo v živote aj keď ja som nemala peknédetstvo, tak nech ho moje dievčatá majú aj za mňa anech sa v živote netrápiaako ja o svoje detstvo. Pre nich urobím všetko čo mi sily dajú. Keď ja aninebudem ješť nech sa aspoň najedia moje deti ktoré všetko preživajú so mnou,tie starosti. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?