Menu

Pozastavenie živnosti počas Covid-19

Trvanie výzvy: 23. júna 2021 - 31. augusta 2021

Cieľ výzvy

Pokrytie aktuálnych životných potrieb (strava, nájom) a vykrytie potrebných finančných nákladov, kým si nenájdem novú stabilnejšiu prácu.

Príbeh

Pozastavenie živnosti počas Covid-19

Pracovala som ako pracovníčka v komunitnom centre a baristka v kaviarni. Na oboch miestach som kvôli pandemickej situácii nemohla pokračovať, pretože prevádzky boli zatvorené. Následne som si pozastavila živnosť.

Pred vypuknutím pandémie som bola zamestnankyňou komunitného centra a kaviarne. Už v tom čase môj príjem nebol veľký, avšak všetko potrebné som si vedela pokryť, aj niečo malé ušetriť. Postupne tieto prevádzky museli obmedziť svoju činnosť a neskôr zavrieť úplne. Pár mesiacov som nemala žiaden príjem, žila som z ušetrených peňazí a z pomoci mojej rodiny. Počas tej doby som neustále hľadala prácu. Neskôr som mala jednu brigádu, ktorá mi však stále nepokryla všetky náklady. Rada by som si našla stabilnú prácu, ideálne v mojom odbore a znovu sa tak postavila na nohy. Zároveň by som tiež rada nahradila svojej rodine to, čo mi venovali počas tohto času. Ďakujem každému ochotnému darcovi.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?