Menu

Exekúcia kvôli Covid-19 pri dvoch chorých deťoch

Trvanie výzvy: 23. júna 2021 - 19. októbra 2021

Cieľ výzvy

Vyzbierať finančné prostriedky na zaplatenie dlhu, ktorý nám vznikol na začiatku pandémie, keďže popri dvoch deťoch s dg. to u nás nie je aktuálne možné

Autor výzvy

Príbeh

Exekúcia kvôli Covid-19 pri dvoch chorých deťoch

Keď chýbajú peniaze, chýba všetko.

Veľmi dlho som sa snažil ako jediný živiteľ rodiny zvládnuť situáciu s Covidom no bohužiaľ nezostala mi iná možnosť ako pokorne poprosiť o pomoc .

Pred Covidom som pracoval ako kuchár no zatvorením prevádzok som bohužial ako jediný živitel rodiny dostal výpoveď a skončil na Úrade práce kde som žiadal o podporu. Tá mi však bola vyplatená až po dlhom pol roku a za ten čas sme celá rodina žili iba z partnerkynho rodičovského príspevku. Ledva sme zvládali zabezpečiť základné veci ako sú jedlo,drogéria a pod. Tak nám začali vznikal dlhy. Sme 4 členná rodina. Staráme sa spolu s partnerkou o dve detičky z čoho staršieho ma partnerka z predchádzajúceho vzťahu. Bohužiaľ obaja chlapci majú zdravotné problemy. Starši Kristianko ( 6 r.) má PAS a náš spoločný syn Leuško ( 2r. )  DMO. Potrebuje intenzívne rehabilitácie. 

Neskôr sa mi našťastie podarilo zamestnať v novej práci no do toho času nám bohužiaľ vznikli nedoplatky na nájomnom v čase 1 vlny, ktoré som nebol schopný jednorázovo doplatiť. Prestahovali sme sa do iného podnájmu,hľadali sme lacnejšiu alternatívu. Bohužiaľ majitelka bytu sa rozhodla pre podanie EXEKÚCIE,  napriek tomu že vedela o danej situáci. Tým sa dlh zdvojnásobil kedže sa narátali poplatky exekútorovi a všetko s tym spojene.

Preto Vás chcem poprosiť o pomoc dostať moju rodinu z týchto problémov do ktorých nás korona dostala. 

Za akúkoľvek pomoc Vám ĎAKUJEME

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?