Menu

Finančná pomoc na základne fungovanie rodiny

Trvanie výzvy: 23. júna 2021 - 31. augusta 2021

Cieľ výzvy

Základne veci pre dcérku, potraviny, energie za domácnosť v letných mesiacoch.

Autor výzvy

Príbeh

Finančná pomoc na základne fungovanie rodiny

Finančná pomoc na zakladnu potrebu a fungovanie rodiny s malym dievčatkom.

Kedze je situacia aka je, a momentalne pre nas velmi narocna, kde nas dotlačila svojim sposobom aj corona. Som zamestanec na TPP a na základe koronakriízi mi bolo skresané z výplaty skoro o polovicu. Verim tomu, že určite nie sme jediny a taktiez dufam v pomoc aj pre ostatnych. Preto aspon takto skusam poziadat o nejaku financnu pomoc, ktora nam aspon trosku pomoze na chod a hlavne pre malu dcerku na zakladne veci, ktore take male 3-ročné dvievčatko potrebuje. Prave by mala ist do školky a momentalne pre nu nemame ziadne veci ktore bude potrebovat. Robim to hlavne pre nasu malu aby sa ona nemusela citit zle a zahanbena pred ostatnymi, chcem sa pokusit o to aby sa vedela aspon trosku prirovnat k ostanym a začlenit sa bez problemov lebo vsetci vieme co to znamena pre take male dievcatko. 

Skusam sa z kazdej strany obracat aby som vyrobil aspon nejake korunky na chod rodiny. Chodim roznasat noviny vo volnom case za par drobnych aby sme mali aspon nieco. Najst dalsiu robotu sa mi nedari, kedze v mojej mi to skresali skoro o polovicu a samozrejme mi dost chyba. Chodime pomahat dochodcom upratovat a robit pre nich veci ktore sami nevladzu, robime to zadarmo - dufame ze sa dobro otoci a niektori dobri ludia pomozu aj nam. preto skusam takouto cestou oslovit ludi ktori vedia pomoct. Nehovoriach o tom ze by sme radi malej dopriali zakladne veci ktore ostatne deti maju doma plus veci do skolky, von, zakladne hracky, ubor a dalsie vecicky. Nie su to veci zivotu nevyhnutne ale urcite vsetky peniazky ktore sa nam podari vyzbierat, tak vsetky do centu pouzijeme len pre malu dcerku.

Dakujem za pomoc vopred vsetkým ktorí vedia pomoct hocijako. Dufam ze aj ostatny ludia dociela svoju pomoc a ulahčí sa im sposob zivota. ešte raz Dakujeme pekne s podzavom Vlado.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?