Menu

Teplo pre môjho synčeka

Trvanie výzvy: 8. septembra 2021 - 8. septembra 2022

Cieľ výzvy

Kúpa dreva

Príbeh

Teplo pre môjho synčeka

Prosím všetkých ľudí o pomoc som v núdzi a neviem už ako ďalej

Prosím všetkých kto môže aby my pomohol skôr môjmu synovy ako mne . Nemám začo mu zabezpečiť drevo na zimu . Poberám rodičovský príspevok a prídavok na dieťa to je dokopy 301 eur . A za tie  peniaze si môžem dovoliť kúpiť len plienky hygienicke potreby jedlo a elektrinu a vodu . Počas tehotenstva má prepustili s práce takže som nemala nárok materskú ktorá by bola vyššia . Pracovať nemôžem pretože námam kde nechať môjho malého 10 mesačného syna. Verím že sa tu nájde niekto kto my pomôže nejaká dobrá duša . Všetkých vopred veľmi pekne ďakujem 

Aktualizácie

Teplo pre môjho synčeka27. jún 2022

Ďakujem všetkým dobrým ľuďom ktorí pomohli môjmu synčekovi, veľké ďakujem vám

Pomoc pre môjho syna Rolanda24. máj 2022

Prosím dobrých ľudí ktorí vedeli pomôcť finančné môjmu synovi 

Prosím o pomoc pre mňa a moje nenarodené dieťatko 24. mar 2022

Dobrý deň ostala som zase tehotná a som aj chorá mám nejakú silnú alergiu zatiaľ sa nevie načo idem do nemocnice choroba sa volá rosea gibert . K tomu som aj tehotná viem možno si poviete že ďalšie dieťa keď máme málo peňazí ale stalo sa a už s tým nič nespravím . Preto prosím pomôžte my aby som mala na liečbu tejto choroby môžete si pozrieť fotky takto vyzerám .

Veľmi pekne vás žiadam o pomoc veľmi ju potrebujeme .

Prajem pekný zvyšok dňa .

Ďakujeme všetkým za pekné Vianoce pre rolandka 27. dec 2021

Všetkým veľmi pekne ďakujem že rolko mal šťastné a veselé Vianoce zo stromčekom a darčekmy . Naozaj nám to pomohlo zaobstarali sme  drevo stromček jedlo darčeky a zaplatili nevyhnutné veci . Veľká vďaka za vaše láskavé srdiečka . Ak by ste chceli a mali možnosť tak nám prispejte zima sa ešte neskončila a dlhou sme sa ešte nezbavili takže z veľkou hanbou nehanbou vás ešte prosím o pomoc aby sme neskončili aj bez toho mala čo máme . Veľmi pekne ďakujem každému jednému ktorý nám prispel na lepší život .

Rolandko ďakujem a prosí o pomoc 18. nov 2021

Veľmi pekne ďakujem všetkým ktorí prispeli viem že v tejto ťažkej situácii každý potrebuje pomoc a preto ďakujem všetkým ktorý nám pomohli . Ocitli sme sa v zlej situácii máme dlhý treba platiť účty  na drevo stojí 300 no nemám nato ani malému kúpiť hračky pod stromček alebo aj stromček nemám ... Viem že každý má dosť svojích problémom ale ak by sa našla dobrá duša ktorá by nám pomohla boli by sme veľmi rady . Preto vás žiadam kto môže nech nám prispeje aspoň minimálnou sumou . Veľmi pekne vás zo srdiečka ďakujeme.

Pomoc a vďaka 6. okt 2021

Ďakujem všetkým ktorý my zaslali peniažky veľmi pekne všetkým ďakujem . Keďže mám veľa dlhou nemôžem si dovoliť malému kúpiť v podstate niekedy nemám ani na tie základné veci pre môjho synčeka takže som vďačná za každý cent a dúfam že sa nájde ešte niekto kto my pomôže v tejto ťažkej situácii  všetkým vopred ďakujem .

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?