Menu

V dôsledku koronakrízy som prišla o prácu promotéra a produkčnej

Trvanie výzvy: 16. septembra 2021 - 16. novembra 2021

Cieľ výzvy

Príspevok by som rada venovala z časti späť do kultúry a obohatila tým terajšiu veľmi zraniteľnú a kultúrnu spoločnosť. Príspevok by som však takisto využila na zabezpečenie základných životných potrieb ako sú energie, nájom, životospráva a benzín za mesiac október.

Autor výzvy

Príbeh

V dôsledku koronakrízy som prišla o prácu promotéra a produkčnej

Už roky sa živím prácou promotérky a produkčnej v oblasti hudby a kultúry. Koronakríza ma pripravila o všetky akcie spojené s mojím povolaním.

Dobrý deň. 

Už 7 rokov sa živím prácou promotérky, hudobnej manažérky kapiel, produkčnej a organizátorky rôznych hudobných akcií, festivalov. Koronakríza ma pripravila o všetky príjmi z dôvodu uzatvorenia všetkých činností v tomto obore pre zamedzenie šírenia nákazy. V tomto obore hodľám zotrvať, nakoľko mi na kultäre veľmi záleží, chcem ju rozvíjať, ako aj by som rada pokračovala v rozvoji svojej osobnosti v kultúre. 

Spolupracovala som s festivalmi The Legits Blast, Pohoda Festival, Grape Festival a Uprising Festival. Ďalej sa v tejto činnosti venujem manažovanie DJ Yanko Kral, a organizácie akcie Tlak pod jeho taktovkou. Takisto spolupracujem s hudobnou školou LFO.SK, so zariadením Sundeck ako manažér sociálnych sietí. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?