Menu

Znížený príjem živnostníka v dôsledku pandémie

Trvanie výzvy: 3. novembra 2021 - 31. januára 2022

Cieľ výzvy

Cieľ výzvy je pomoc pri hradní bežných výdavkov nakoľko v období jesene spolu s obmedzeniami opäť prišla strata možnosti zárobku. Prostriedky využijem na zaplatenie bežných výdavkov pre domácnosť - potraviny a tiež na zaplatenie odvodov do sociálnej a zdravotnej poisťovne

Príbeh

Znížený príjem živnostníka v dôsledku pandémie

Som živnostník pracujúci v oblasti kultúry, konkrétne sa venujem pomocným stavebným a technickým prácam pri zabezpečovaní pódií na hudobných a divadelných podujatiach. Kvôli pandémií náš sektor utrpel veľké straty a to sa odrazilo i na objeme práce a možnostiach zárobku.

Som živnostník a celý život som sa venoval stavebným prácam. V posledných rokoch mi ale fyzický stav už nedovoľuje vykonávať natoľko namáhavú prácu a preto som prešiel do sektoru kultúry kde sa venujem príprave a stavbe technických konštrukcií pre rôzne aktivity (koncerty, hudba, divadlo. Sektor v ktorom pracujem a hlavne živé vystúpenia, ktoré sú hlavným zdrojom príjmu už viac ako rok stagnujú a je cítiť nedostatok možností zárobku. Potreboval by som hlavne pomôcť s úhradou bežných výdavkov spojených s chodom domácnosti, splátkou odvodov do zdravotnej a sociálnej poisťovne. Viem, že nie som jediný komu pandémia znížila príjem ale cez to všetko by som chcel poprosiť o pomoc v tejto neľahkej dobe. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?