Menu

Prekonanie následkov pandémie Covid-19

Trvanie výzvy: 18. novembra 2021 - 31. januára 2022

Cieľ výzvy

Zo získaných peňazí zaplatím nájom v mesiacoch 12.2021-1.,2.,3.2022, potraviny, cestovné a paušál v mesiacoch 12.2021-1.,2.,3.2022

Autor výzvy

Príbeh

Prekonanie následkov pandémie Covid-19

Cieľom tejto výzvy je získanie finančnej podpory, ktorá by mi pomohla pokryť straty, zapríčinené pandémiou. Zo získaných peňazí zaplatím nájom, potraviny, cestovné a paušál

Dobrý deň, som študentom denného štúdia na umeleckej vysokej škole, ďaleko od svojho rodného mestečka.Venujem sa hudbe, výtvarnému umeniu, organizačnej činnosti v oblasti kultúry, som rekreačný barber a popritom som si prilepšoval, a Vám zlepšoval deň, ako barista v kaviarni.

Kvôli pandémii, je stále obmedzená možnosť koncertovať a zarábať v kultúrnom odvetví peniažky, ktoré sa v podstatnej miere starali o pokrytie mojích životných, radostných potrieb (nájom, paušál) a potrieb sprievádzajúce prácu v v kultúrnom-hudobnom odvetví (prenájom skúšobne, servis/udržba nástroja a ostatných vecí, ktoré sú rovnaké ako pred pandémiou aj napriek nemožnosti koncertovať a na ktoré si hudba vedela zarobiť sama na seba.)
Práca baristu mi v kombinácii s pracou v kultúre pomahala starať sa o výdaje spojené s bývaním mimo rodné mesto, o čo sa v momentálnej situácii vie postarať len čiastočne a nedostatočne. Situácia nie je ľahká a túto možnosť využívam s malou dušičkou ako krajné riešenie.

PS: Tým odvážnejšim ponúkam moje schopnosti rekreačného barbera, ak Vám už zavadzia ofina alebo Vás                  partner/ka otravuje s tým, že by ste sa už mali ostrihať.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?