Menu

Spolu to dokážeme

Trvanie výzvy: 7. decembra 2021 - 7. decembra 2022

Cieľ výzvy

Rehabilitačné cvičenia

Autor výzvy

Príbeh

Spolu to dokážeme

Nieje to ľahké , ale stojí to za to.

Môj synček Miško je usmievavý 10-ročný chlapček, ktory sa narodil zdravý spolu so svojím dvojčaťom Maťkom

Napredoval spolu so svojím bratom doslova "tabuľkovo".l

No po prvom očkovaní klasickou vakcínou Hexa v štvrtom mesiaci života sa náš život zmenil , očkovanie Miškove telíčko nezvládlo a zareagovalo krvácaním do mozgu s následným upadnutim do bezvedomia . Nasledoval boj o život ,rýchly prevoz do Košíc na detské ARO, kde bol týždeň v umelom spánku. Po prebudení boli jeho prognózy biedne, naučili sme sa cvičiť wojtovu metódu a začali bojovať o lepší život . Nedostatkom kyslíka sa mozog poškodil a telesný a mentálny vývoj sa spomalil ,momentálne je na úrovni ročného dieťaťa. Diagnoza DMO kvadrupereza.

Za osem rokov intenzívneho cvičenia ,či už doma alebo v rehabilitačných zariadeniach máme doma z ležiaceho chlapca, chodiaceho ..... neprejde ešte veľa ale je tam snaha a radosť . Čaká nás ešte dlhá cesta. 

Doma ma rád hudbu ,hlavne detské pesničky, miluje zvukové hračky. Chodí do špeciálnej školy veľmi rád. 

Veľmi veľa rehabilituje v Súkromných rehabilitačných zariadeniach ,ktoré niesú hradené Zdravotnou poisťovňou,no pomáhajú nám napredovať . Keďže mám okrem Miška ešte tri detičky a som na ne sama , keďže manželstvo mi nevyšlo, je to veľmi finančne náročne. Veľmi.  Ďakujem. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?