Menu

FUGA žije, ale len na jeden kotol

Trvanie výzvy: 9. decembra 2021 - 31. marca 2022

Cieľ výzvy

Zakúpiť a nainštalovať nový plynový kondenzačný kotol, vďaka ktorému budeme môcť bezpečne pokračovať v kultúrnej a umeleckej činnosti.

Autor výzvy

Príbeh

FUGA žije, ale len na jeden kotol

Pomôžte budovať kultúrne centrum kresťanov - priestor, kde sa v umení a kultúre stretávajú pravda, dobro a krása.

FUGA - kultúrne centrum kresťanov je nezávislé kultúrne centrum, ktoré si ide svojou vlastnou cestou už od roku 2012. Budova je národnou kultúrnou pamiatkou.

13.3.2020 bol v dôsledku pandémie vyhlásený prvý lockdown. Zrazu k nám nemohli prísť na podujatia diváci, pre ktorých to vlastne všetko robíme.

Veľmi rýchlo sme si povedali, že keď diváci nemôžu prísť k nám, my prídeme k nim.

20.3.2020 sme z našej FUGAsály vysielali jedno z prvých online podujatí na Slovensku - koncert MARIÁNA ČEKOVSKÉHO so svojimi hosťami.

Od začiatku našej činnosti, t.j. cca od roku 2012, sme používali na vykurovanie sály 2 kotly. Jeden kúril a druhý bol v zálohe, resp. s kúrením pomáhal v najväčších mrazoch. Pred pandémiou sa nám jeden z nich pokazil. Všetko vykurovanie teraz stojí na jednom kotli.

V studenej sále sa nedá robiť nič, okrem skladovania zemiakov. Potrebujeme preto dokúpiť ešte jeden kotol, aby sme nestratili aj tento zdroj príjmov, ktorý nám, počas pravidelne sa opakujúcich lockdown-ov, ostal.

Veríme, že prinášať pravdu, dobro a krásu má zmysel.

Preto nestrácame úsmev a nádej.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?