Menu

Pomoc na rehabilitáciu

Trvanie výzvy: 20. apríla 2022 - 20. apríla 2023

Cieľ výzvy

rehabilitácie vo FyzioKlinik a v Dunajskej Lužnej kúpa auta

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc na rehabilitáciu

Prosím o pomoc na rehabilitáciu pomôcky lieky vitamíny dopravu pre môjho synčeka

Vo februári sme oslávili  tri rôčky, a stále nerozpráva, nechodí, nevie udržať ani rovnováhu. Touto cestou by som chcela vyzbierať aspoň nejakú finančnú čiastku, aby mal lepší a ako taký dôstojný život. Vyzbierané peniažky by sme použili na rôzne rehabilitačné zariadenia a pobyty, (Dunajská Lužná rehabilitačné centrum  a iné ďalšie. Veľmi pekne vám ďakujem Syn noelko sa nám narodil 8.2.2019 z ťažkou srdcovou vadou cele tehotenstvo bez problémov planova sekcia kvôli predošlým2  sekciam pôrod bez komplikácií až kým som nedošla na izbu kde zamnou došla doktorka a podpis papiera o preloženie noelka na decke kramare. Nechápala som prečo mi berú môjho synčeka čo sa vlastne stalo nevedeli to ani sami bol dosť fialový nemal okyslicenu krv nemalo to byť nič vážne nakoľko má upokojovali že bude všetko v poriadku na 2 deň som isla za ním veľmi som sa tešila no vtedy mi povedal primár tú najhoršiu spravu v mojom živote noelko má tašku komplikovanú srdcovu vadu srdiecka nie je isté ci prežije no budeme sa snažiť robit všetko preto aby bolo dobré ....má 8 srdcovich vád srdiečka . Má za sebou 9. Operáciu srdiečka a stále nie poslednú  bojujeme každý deň pri operácii srdiečka mu museli dať umelú chlopnu má jedno komorová srdiečko. Ďalšia diagnóza mikrocefalia. Celková psychomotoricka retardacia noelko je ťažko chorý potrebuje veľa rehabilitovať nakoľko to je veľmi finančné náročné prosím vás milý darcovia o pomoc aby sa môj synček postavil. Budem vďačná za každú pomoc veľmi pekne vám ďakujem ??

Noelko je velmi veľký bojovník ďakujem zaňho aj keď to je veľmi náročné nikdy sa nevzdáme ďakujem za podporu aj modlitbu! 

Aktualizácie

Ďakujeme 8. mar 2023

Milí darcovia veľmi pekne vám ďakujeme noelko napreduje už sa sám spustí a veľmi nás to baví. Noelko bol minuli týždeň hospitalizovaní na deckej klinike nakoľko sa sťažoval na bolesť na hrudi bol prevezení na decke kardio kde sa potvrdilo že umelá chlopna prestala fungovať a urobil sa mu tromb terás sme na jiske a snažia sa mu rozpustiť zrazeninu a ja verím že sa im to podarí ak by to nevyšlo čaká nás veľmi náročná operácia srdiečka ¦? ďakujem vám aj za modlitby

Ďalšie informácie

Web
katonovy@gmail.com

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?