Menu

Prosba o pomoc - bez pomoci druhých to nedáme

Trvanie výzvy: 2. mája 2022 - 24. marca 2023

Cieľ výzvy

Zabezpečenie strechy nad hlavou, stravy, hygienických potrieb, cestovné

Príbeh

Prosba o pomoc - bez pomoci druhých to nedáme

Veľmi pekne prosím všetkých o prečítanie nášho príbehu. So synom som stratila strechu nad hlavou a súrne potrebujeme pomoc, aby sme mohli zaplatiť nový podnájom :(

Dobrý deň,

Obraciam sa na Vás s výzvou. Ocitla som sa v situácii, ktorú neželám nikomu. So synom bývame u môjho priateľa, ktorý sa však rozhodol, že už tu bývať ďalej nemôžeme. Posledné mesiace som marodovala, chodila som na množstvo rehabilitácií, a tak teda som príjem mala len zo sociálnej poisťovne (do 300€), ktorého časť som uhrádzala na pokrytie nájmu u priateľa, a tú druhú časť na stravu či hygienické potreby. Je veľmi ťažké vyžiť z pár eur. Na syna dostávam výživné 50€ a okrem detských prídavkov žiaden iný príjem nemám. Zo zdravotných dôvodov som teda aktuálne nezamestnaná, a odkázaná na pomoc dobrých ľudí. 


Touto výzvou by som Vás chcela veľmi pekne poprosiť o poskytnutie pomoci. So synom, ktorý študuje prvý ročník VŠ potrebujeme strechu nad hlavou. Nechcem skončiť na ulici. Chcem synovi poskytnúť normálny život. Po rozvode s bývalým manželom sme chodili z podnájmu do podnájmu. Následne prišiel covid, vďaka ktorému sme sa asi ako veľká väčšina ľudí ocitli v zlej situácii. Pracovala som v gastre, čiže pocítili sme to hneď, stres, psychické problémy, už je toho naozaj veľa :( A teraz ďalšia rana a to, že musíme odísť. Budeme nútení byť u mojej mami v garsónke, kde žije so synovcom, ktorý ju opatruje. Samozrejme, som vďačná aj za to, avšak nebude to fungovať, nakoľko tam majú len jednu posteľ a synovi začína skúškové obdobie, na ktoré sa musí pripravovať, keďže štúdium ho veľmi baví. 


Veľmi by som mu chcela konečne po všetkých tých zlých časoch poskytnúť dôstojný život. Nový štart pre nás,.. prácu si hľadám, no zo zdravotného hľadiska mi doposiaľ nebolo umožnené pracovať :( Peniaze by som využila na nájomné a depozit, na zabezpečenie stravy a všetkého, čo je pre človeka nevyhnutné. Momentálne nemám v peňaženke takmer nič. Bez pomoci druhých to nedám. Viem, že na Slovensku je množstvo ľudí, ktorým nie je život druhých ľahostajní, o tom som bola presvedčená vo výzve, ktorú som tu mala v minulosti. Preto Vás prosím, ak môžte, pomôžte, budem Vám neskutočne vďačná. Sme na tom veľmi zle. 

Ďakujem pekne vopred <3


Aktualizácie

Prosba o pomoc6. mar 2023

Milí darcovia, veľmi pekne by som chcela poďakovať za doposiaľ poslané dary a za veľmi spríjemnené Vianoce. Aktuálne marodujem a každá pomoc nám pomôže, preto vopred ďakujem tým, ktorí pomôžu.

Veselé Vianoce21. dec 2022

Vopred by som chcela poďakovať všetkým, ktorí nám doteraz pomohli. Veľmi si toho vážime a každé euro nám pomáha. Prajem Vám všetkým krásne sviatky.

Prosba o pomoc22. nov 2022

Veľmi pekne ďakujeme všetkým darcom. Situácia je naďalej ťažká a preto sa na Vás opäť obraciam s prosbou o pomoc. Každé euro nám pomôže v tejto neľahkej situácii. Vopred ďakujem každému za pomoc <3

Prosba o pomoc21. okt 2022

Dobrý deň, pekne dakujeme vsetkým, ktorí nám pomohli. Avšak nadalej Vás prosíme o pomoc, ceny idú hore a situácia je stále ťažká. Ďakujeme pekne. 

Covid prosba o pomoc25. aug 2022

Dobrý deň. Ďakujem všetkým, ktorí doposiaľ pomohli. Opäť sa na Vás obraciam s prosbou o pomoc. Momentálne ležím doma s covidom, takže som na marodke, je to veľmi ťažké, veľmi Vás prosím, tí, ktorí môžte, pomôžte nám so splatením nájmu a zabezpečením stravy. Každé euro nám pomôže. Ďakujem všetkým vopred. 

Prosíme o pomoc27. júl 2022

Prosíme všetkých dobrých ľudí o pomoc so zabezpečením stravy a so splácaním nájmu, nakoľko situácia s infláciou sa nás takisto dosť dotýka, preto prosím všetkých, ktorí môžu, budeme radi za každé euro. Ďakujem všetkým darcom, ktorí nám doteraz pomohli veľmi si to vážime <3

Bez pomoci druhých to nedáme29. jún 2022

Pekný deň všetkým. Vrúcne Vás prosím, ak môžete, pomôžte nám so splatením nájmu a so zabezpečením základných potrieb, skutočne nám pomôže každé euro, budeme Vám nesmierne vďační. 

Prosba so splatením nájmu2. jún 2022

Krásne ďakujem všetkým darcom, veľmi nám pomáha každé euro. Týmto by som Vás chcela ale poprosiť, podarilo sa nám konečne nájsť podnájom, preto vás prosím o pomoc so splatením nájmu a zabezpečení základných hyg. potrieb a stravy, bez vašej pomoci to naozaj nedáme.... ďakujem veľmi pekne vopred.

Ďakujem za doposiaľ zaslané dary15. máj 2022

Milí darcovia,

Chcem sa poďakovať tým, ktorí zatiaľ pomohli. Neskutočne si to vážime. Avšak, stále sme v núdzi a každé euro nám pomôže. Preto prosím tých, ktorí môžu, pomôžte, naozaj nám tým zlepšite zvládnuť túto náročnú životnú situáciu. :( 

Veľmi pekne vopred ďakujem

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?