Menu

pomôžme Arnoldkovi aj s rehabilitáciou

Trvanie výzvy: 11. júna 2022 - 1. júna 2023

Cieľ výzvy

opakované rehabilitácie Piešťany AXIS

Autor výzvy

Príbeh

pomôžme Arnoldkovi aj s rehabilitáciou

..ahojte ,to som ja Arnoldko,trošku som vyrástol,nabral troška síl,naučil som sa aj usmievať,a hovorim aj ,, bA-ba-ba,, .ale to aj vďaka všetkým tým dobrým človiečikom ,ktorý mi pomáhali...... no chcem ísť ďalej ,chcel by som vedieť toho tak veľa ako Vy ,,,

..krásny pocit je vidieť usmievajúceho sa Arnieho,nášho bojovníka.Prešiel už mnohými cestami za posledný rôčik,mnoho sa toho naučil ,mnoho vecí vyskúšal : ši už to bolo podanie kmeňových buniek,dokonca 3krát ,aj keď nie v slnečnom Mexicu ale za to omnoho bližšie ,veľmi sme vďačný za túto možnosť " BHI "..  Celkovo od tej doby čo sme absolvovali podanie a následne po istom čase 10 dňovú rehabilitáciu na vynikajúcom mieste ,,/vďaka AXIS/ ,a s vynikajúcimi terapeutami a ešte lepšími výsledkami ,vydieť Arnoldka úplne iného..  a to nám predsa len dodalo ešte nádej ,,, že ANO ,dá sa íst ešte ďalej a neprestať.

a práve toto je dôvod , prečo sme sa znova rozhodli znova požiadať Vás o pomoc .Arnoldko potrebuje tie rehabilitácie ,to je jasné . A keby sme to vedeli zaplatiť my rodičia, tak by som toto nepísal...  No nevieme ,máme za sebou veľmi ťažký rok,plný nepríjemných situácii. /počnúc ,tou hnusnou rakovinou,,požiarom ,neistotou a oslabenou vierou v dobro tohoto života/. Toto všetko nás takmer postavilo na pokraj priepasti. Je ťažko o tom písať ale dúfam,že je to už za nami a nenecháme sa tým už ďalej brzdiť.. Už aj tá práca sa nájde ,no na peniažky potrebné k rehabilitácii ,ktorá je síce veľmi drahá ale konečne viditelná zmena ,tým peniažkom dáva iný význam.

Chcel by som Vás požiadať ,aby ste nám pomohli pozbierať peniažky na ďalšie a ak sa bude dať aj následné rehabilitácie v Piešťanoch alebo aj niekde inde ak máte skúsenosti ,radi privítame odporúčania,. A to nech mu dáva znova možnosti  spoznávať ,nové pocity,zážitky a možnosti prežívať aj konečne veselé chvílky a ukončiť už pomaly boj s neistotou ,a aj keď s obmedzením ale predsa sa naučiť chápať nejaky zmysel tohoto sveta..

Ďakujeme každému , kto vie pomôcť a drží nám palce ďalej. Peter a Mária ,,a Arnie samozrejme...

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?