Menu

Cudzinci v Bratislave

Cudzinci v Bratislave

Náš príbeh

Občianske združenie ''Cudzinci v Bratislave'' spája ľudí z rôznych končín sveta žijúcich v Bratislave bez ohľadu na ich pôvod. Podporuje ich sieťovanie, spoluprácu a interkultúrnu výmenu. Jeho cieľom je prepájať kultúry a pomáhať vytvárať priateľstvá prostredníctvom voľne prístupných interaktívnych workshopov, prednášok, diskusií, jazykových kurzov, či premietaní slovenských filmov s anglickými titulkami, ale aj spätnú prezentáciu zahraničných kultúr Slovensku. Doposiaľ spojilo ľudí z viac ako 120 krajín a tento počet neustále rastie. Taktiež pomáha novoprišlým cudzincom usadiť sa a začleniť sa na Slovensku. Združenie bolo založené samotnými migrantmi pre medzinárodnú komunitu čerpajúc zo skúseností samotných cudzincov žijúcich tu a zažívajúcich tunajšiu kultúru.

Každé mesto na svete je tvorené duchom, ktorý mu dáme ako jednotlivci.Práve kvôli tomu je našim cieľom vytvoriť príjemný spoločenský život anachádzať nové možnosti pre spoznávanie Bratislavy. Služby, ktoré poskytujemesú skôr pozývacieho charakteru ako informačného, organizujeme party, stretnutiaa výlety pre cudzincova miestnych obyvateľov bez ohľadu na národnosťči vek. Našim cieľom je poskytnúť kvalitne strávený čas, zábavu, networking(výmenu kontaktov) a ukázať krásy Bratislavy i celého Slovenska.



Stručný popis organizácie

Internationals Bratislava (officially Cudzinci v Bratislave) is a non-profit organization that brings together people from all around the world living or visiting Bratislava, regardless of their cultural origin. We are connecting people, helping networking and our message is to strongly support intercultural and human exchange. Our mission is to connect cultures, find new friends.

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete ukončiť odosielane tohto daru?

Úprava platby

Dátum

Podporovaná výzva

Variabilný symbol

Suma