Menu

Občianske združenie Detský domov Lastovička Trenčín

Občianske združenie Detský domov Lastovička Trenčín

Náš príbeh

Cieľom občianského združenia je vytvorenie pevného zázemia deťom žijúcim mimo vlastnej rodiny, podporovať rozvoj záujmovej a kultúrnej činnosti týchto detí, zabezpečovať primerané vzdelávanie detí a pomoc pri zabezpečovaní vhodného zamestnania a bývania.

Sme občianske združenie, ktoré pôsobí pri Detskom domove Lastovička v Trenčíne. Naša činnosť je zameraná na deti umiestnené v Detskom domove  Lastovička v Trenčíne na Jilemnického ulici č. 40 a deti v Detskom domove Lastovička v Adamovských Kochanovciach č. 205. Získané finančné prostriedky by sme  využili na úhradu zimnej a letnej rekreácie v detských zážitkových táboroch, počas školských prázdnin. I tieto deti potrebujú prázdniny a zážitky, aké počas roka v detskom domove  neprežijú, potrebujú aspoň na chvíľu uniknúť často krutej realite,  nájsť nové priateľstvá a spoznať nových ľudí.

Stručný popis organizácie

Vytvoriť pevné zázemie deťom žijúcim mimo vlastnej rodiny, podporovať rozvoj záujmovej a kultúrnej činnosti týchto detí, zabezpečovať primerané vzdelávanie detí a pomoc pri zabezpečovaní vhodného zamestnania a bývania.

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete ukončiť odosielane tohto daru?

Úprava platby

Dátum

Podporovaná výzva

Variabilný symbol

Suma