Menu

Komunitná nadácia Bardejov

Komunitná nadácia Bardejov

Náš príbeh

Hlavným poslaním Komunitnej nadácie Bardejov je spájať ľudí v záujme riešenia ich spoločných problémov, posilniť a poukázať na schopnosti obyvateľov mesta riešiť problémy svojho okolia vlastnými silami.
Tieto ciele sa snažíme dosiahnuť podporou lokálnych aktivít občanov prostredníctvom malých finančných grantov, servisnej a poradenskej pomoci.
Zároveň sa svojimi aktivitami usilujeme o rozvoj miestneho darcovstva a filantropie.

Komunitná nadácia Bardejov spravuje 6 vlastných grantových programov zameraných na oblasti ochrany životného prostredia, práce s deťmi a mládežou, ochrany ľudských práv, rozvoj kultúry, športu, vzdelávania a demokratických hodnôt. Koordinuje tím Mladých filantropov, ktorí spravujú svoj vlastný grantový program pre mladých a svojimi pravidelnými benefičnými aktivitami (Benefičný večer, Beh za A(tra)ktívny Bardejov, Komunitné trhy a Benefičný športový deň) podporuje rozvoj miestneho darcovstva a filantropie.
Zároveň KNBJ zo svojich dlhoročných skúseností buduje sieť lokálne aktívnych neziskových organizácii aj neformálnych iniciatív a prepája ich s miestnou samosprávou. 

Stručný popis organizácie

Hlavným poslaním Komunitnej nadácie Bardejov je spájať ľudí v záujme riešenia ich spoločných problémov, posilniť a poukázať na schopnosti obyvateľov mesta riešiť problémy svojho okolia vlastnými silami. Tieto ciele sa snažíme dosiahnuť podporou lokálnych aktivít občanov prostredníctvom malých finančných grantov, servisnej a poradenskej pomoci. Zároveň sa svojimi aktivitami usilujeme o rozvoj miestneho darcovstva a filantropie.

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete ukončiť odosielane tohto daru?

Úprava platby

Dátum

Podporovaná výzva

Variabilný symbol

Suma