Menu

Vieme to lepšie

Vieme to lepšie

Náš príbeh

Cieľom združenia je rozvíjať princípy občianskej participácie prostredníctvom dobrovoľníctva.

Zameriavame sa na realizáciu dobrovoľníckych aktivít, organizujeme vzdelávacie programy, diskusie a dobrovoľnícke workshopy pre verejnosť, spolupracujeme s ostatnými subjektmi rovnakého hodnotového zamerania. Zberáme odpadky, čistíme verejné priestranstvo, darujeme oblečenie, vysádzame zeleň, sme fanúšikovia vermikompostovania, spravili sme prvú agility dráhu pre psy v TN.
V roku 2021 chceme vybudovať projekt "Včely v meste", kde budeme pod dohľadom skúseného včelára robiť osvetu o včelárčení pre deti zo ZŠ v TN kraji.
V roku 2022 sme postavili 12 vyvýšených záhonov na pestovanie bylín pre zdravotne znevýhodnené deti v Detskom mestečku v Zlatovciach (TN). Vďaka nim môžu deti formou dotyku a ďalších vnemov lepšie vnímať rastliny, spoznávať ich a tráviť zmysluplnejšie čas na čerstvom vzduchu.
V roku 2023 chceme formou prednášok ukázať teenegerom a študentom VŠ to, ako šetrne hospodáriť s potravinami pri nákupe, varení, konzumácií s min.dopadom na tvorbu odpadu a šetrne k peňaženke. Všetko bez finančných produktov a s ohľadom na peňaženku. 

Stručný popis organizácie

Cieľom združenia je rozvíjať princípy občianskej participácie prostredníctvom dobrovoľníctva.

Výzvy, ktoré sme podporili()

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete ukončiť odosielane tohto daru?

Úprava platby

Dátum

Podporovaná výzva

Variabilný symbol

Suma