Menu

VitaCanis n.o. (wetPet)

VitaCanis n.o. (wetPet)

Náš príbeh

Našou misiou je poskytovať špecializované služby rehabilitácie a liečenia zranených zvierat z útulku, ktoré sa bežne u klasických veterinárov neposkytujú. Zároveň vzdelávame tých najmenších a budujeme v nich vzťah k zvieratám, ako sa k nim správať a aké je dôležité pochopiť, že zviera je živá bytosť.

V rámci našej neziskovej činnosti pomáhame útulkom s rehabilitáciou, liečením a v prípade potreby hospitalizáciou zranených a chorých zvierat využívaním špeciálnych metód ako laserová terapia,magnetoterapia, hydroterapia, dornova metóda, masáže a pod. Zároveň, zatiaľ v menšom rozsahu, vzdelávame prostredníctvom prednášok v školách alebo v našomrehabilitačnom centre deti, aby už v útlom veku vedeli, že zviera je živá bytosť a treba sa k nim správať s rešpektom. Prostredníctvom týchto prednášok chceme v deťoch podporiť cítenie k zvieratám a tým predchádzať týraniu, či ubližovaniu zvierat.


Stručný popis organizácie

Našou misiou je poskytovať špecializované služby rehabilitácie a liečenia zranených zvierat z útulku a v dočasných opaterách, ktoré sa bežne u klasických veterinárov neposkytujú. Zároveň vzdelávame tých najmenších a budujeme v nich vzťah k zvieratám, ako sa k nim správať a aké je dôležité pochopiť, že zviera je živá bytosť.

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete ukončiť odosielane tohto daru?

Úprava platby

Dátum

Podporovaná výzva

Variabilný symbol

Suma