Menu

KONTAKT - Mládežnícke centrum

KONTAKT - Mládežnícke centrum

Náš príbeh

KONTAKT - Mládežnícke centrum je nezisková organizácia - účelové zariadenie cirkvi. Jej hlavným cieľom je práca s mladými ľuďmi, poskytovanie alternatívneho prostredia, podpora mimoškolských aktivít a využívania voľného času, vzdelávacia a informačná činnosť, sociálna prevencia, vytváranie prostredia pre klubovú a záujmovú činnosť, neformálne stretávanie sa a rozhovory a iné.

KONTAKT - Mládežnícke centrum poskytuje bezpečný a tvorivý priestor prispôsobený potrebám mladých ľudí. Budova mládežníckeho centra je tvorená z nefajčiarskej a nealkoholickej kaviarne (v prízemí), terasy, kde sa nachádza umelá lezecká stena a dalších dvoch poschodí s klubovými a kancelárskymi priestormi. Spoločne s dobrovoľníkmi pripravujeme možnosti aktívneho aj pasívneho trávenia voľného času. Medzi obľúbené aktivity, okrem umelej lezeckej steny, patria aj moderné spoločenské hry, ping-pong, stolný futbal, besedy či rôzne párty (napr. pyžamová, palacinková, rozprávková, vianočná a iné). Okrem toho sa tu stretávajú organizované aj neorganizované skupiny mladých ľudí za účelom neformálnych rozhovorov alebo iných projektov (napr. hudobný projekt FUSION).


Stručný popis organizácie

KONTAKT - mládežnícke centrum, účelové zariadenie cirkvi,poskytujeme mladým ľuďom nástroje ako rozvíjať svoje schopnosti a nadanie a zároveň im pomôcť budovať ich pocit sebahodnoty. Podporujeme alebo sami vytvárame rôzne aktivity napr. besedy, prednášky, hudobné projekty, športové aktivity. Okrem toho prevádzkujeme nealkoholickú a nefajčiarsku kaviareň, ktorej ponuka je prispôsobená možnostiam mladých ľudí. Je často kontaktný miestom, kedy mladý človek príde do nášho KONTAKTU.

Naše výzvy ()

Výzvy, ktoré sme podporili()

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete ukončiť odosielane tohto daru?

Úprava platby

Dátum

Podporovaná výzva

Variabilný symbol

Suma