Menu

Snipers Bratislava

Snipers Bratislava

Náš príbeh

Svojim príspevkom máte šancu naplniť sen niekoľkých našich zverencov, ktorí v sebe majú potenciál vrcholového športovca, vôľu i chuť športovať, ibaže im chýba taká „maličkosť“ - rodina nemá dosť prostriedkov, aby sa mohli florbalu venovať na najvyššej úrovni. Venovať sa športu totiž neznamená len platenie mesačného členského, ale aj financie na výstroj, dresy a predovšetkým náklady na ligové zápasy, turnaje a sústredenia – štartovné, cestovné, stravné, atď… Avšak to už rozpočet mnohých rodín nedokáže utiahnuť a deťom hrozí, že budú musieť svoje sny a úžasne naštartovanú kariéru opustiť.


Adoptuj si svojho reprezentanta!

Sú draví, sú talentovaní, pôsobia už aj v extralige, lenže…

Iba vďaka vám si môžu splniť svoj sen a dosiahnuť tie najvyššie méty vo svojom športe.

Pamätáte si, aké ste mali zážitky z detstva? Aké to bolo skvelé ísť v lete s partiou zo školského krúžku na športové sústredenie? To sú veci, ktoré si pamätáme navždy… Niektorí z vás možno pri športe ostali doteraz, ďalších dokonca živí. Nech už je ten záver akýkoľvek, predstavte si, že by to nešlo. Pretože PENIAZE… Nájdete šport, ktorý vás baví. Máte kamarátov, ktorí vás berú takého, aký ste. Zažívate pocit úspechu, radosť z tímového víťazstva, pocit, že naozaj niekam patríte, hrdosť, keď tréner spokojne kýva hlavou a kolegovi spomína čosi o vašej veľkej budúcnosti. Už-už v duchu siahate na zlatú v profi lige. Život by mohol byť splnený sen… A odrazu koniec! Mama s otcom len smutne krčia plecami, pretože „na to proste nemáme“…

 „V našom tíme nie sú len deti zo sociálne slabších rodín, sú medzi nimi aj znevýhodnení, ktorí majú určitý hendikep. Napríklad jeden z našich brankárov je sluchovo postihnutý, to mu však nebráni, aby bol úspešným. Aj to sú dôvody, pre ktoré vieme, že je dôležité, aby deti so športom neskončili,“ hovorí prezident klubu Snipers Bratislava, Vladimír Roziak.

Ak chcete, aby to v živote týchto detí takto neskočilo, môžete to ZMENIŤ PRÁVE VY. 

Rozhodli sme sa preto zriadiť PROGRAM PRE SOCIÁLNE A ZDRAVOTNE ZNEVÝHODNENÉ DETI, ktorý bude slúžiť práve na podporu týchto talentovaných detí.


Svojim príspevkom máte šancu naplniť sen niekoľkých našich zverencov, ktorí v sebe majú potenciál vrcholového športovca, vôľu i chuť športovať, ibaže im chýba taká „maličkosť“ - rodina nemá dosť prostriedkov, aby sa mohli florbalu venovať na najvyššej úrovni.Venovať sa športu totiž neznamená len platenie mesačného členského, ale aj financie na výstroj, dresy a predovšetkým náklady na ligové zápasy, turnaje a sústredenia – štartovné, cestovné, stravné, atď… Avšak to už rozpočet mnohých rodín nedokáže utiahnuť a deťom hrozí, že budú musieť svoje sny a úžasne naštartovanú kariéru opustiť. „Nie je pre nás jednoduché vidieť, že chalani aj dievčatá, ktorí majú talent, potenciál, môžu v ich sne zabrzdiť peniaze. Ako klub sa snažíme tieto talenty všemožne podporiť, no všetci vieme, že podpora športu je v súčasnej dobe naozaj minimálna.A pritom práve tí, ktorých rodiny sú na tom najhoršie, bývajú tí najtalentovanejší. Aj preto sme si povedali, že budeme hľadať a vyskúšame všetky spôsoby, ako pre nich finančné prostriedky na ich rast získať,“ hovorí fundraiser klubu Snipers Bratislava, Petr Ostružiar.

Dobrovoľným príspevkom pomôžete naplniť veľké-malé sny niekoľkých šikovných športovcov. A nielen deťom zo sociálne slabších rodín, ale aj deťom, ktorí v tíme našli oveľa viac. Pochopenie, porozumenie, pocit, že sú úplne rovnakí ako ich spoluhráči. O všetkom rozhodujú len ich spoločné športové výsledky. Ráta sa len dobrá hra, nič iné nie je dôležité.

Adoptuj si svojho reprezentanta! Kedy, ak nie teraz!


Stručný popis organizácie

Florbalový klub

Naše výzvy ()

Výzvy, ktoré sme podporili()

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete ukončiť odosielane tohto daru?

Úprava platby

Dátum

Podporovaná výzva

Variabilný symbol

Suma