Menu

Manageria

Manageria

Náš príbeh

Cieľom a víziou občianskeho združenia Manageria je lepšie Slovensko pre budúcnosť našich detí. Naším poslaním je 1) budovať komunitu ľudí, ktorí sa chcú stať motorom zlepšenia budúcnosti Slovenska cez vzdelávanie a rozvoj mladých ľudí a 2) realizovať a podporovať dlhodobé programy s potenciálom výrazne prispieť k príprave slušnej a schopnej novej generácie.

Manageria, o. z. je realizátorom úspešného medzinárodného programu Teach For All, ktorý dokáže systematicky zlepšovať kvalitu vzdelávania, najmä pre deti, ktoré dosahujú najslabšie výsledky, sústredením pozornosti lídrov krajiny na tento problém. Na Slovensku prebieha pod názvom Teach for Slovakia a jeho filozofia je postavená na tom, že vyhľadávame aktívnych absolventov vysokých škôl všetkých odborov, u ktorých vidíme potenciál viesť zmeny potrebné na uskutočnenie našej vízie. Poskytujeme im intenzívny, full-time dvojročný program osobnostného a profesionálneho rozvojas inšpiratívnou komunitou a s každodennou šancou mať reálny dopad prostredníctvom práce na školách a vzdelávania detí v role učiteľa. Následne počas celého života budú pamätať na to, čo videli a ako ambasádori programu bojovať za lepšie vzdelanie pre všetky deti z rôznych kariérnych pozícií v školstve, biznise, či politike.


Stručný popis organizácie

Cieľom a víziou občianskeho združenia Manageria je lepšie Slovensko pre budúcnosť našich detí. Našim poslaním je 1) budovať komunitu ľudí, ktorí sa chcú stať motorom zlepšenia budúcnosti Slovenska cez vzdelávanie a rozvoj mladých ľudí a 2) realizovať a podporovať dlhodobé programy s potenciálom výrazne prispieť k príprave slušnej a schopnej novej generácie.

Naše výzvy ()

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete ukončiť odosielane tohto daru?

Úprava platby

Dátum

Podporovaná výzva

Variabilný symbol

Suma