Menu

Covid 19 strata práce

Trvanie výzvy: 24. marca 2021 - 24. mája 2021

Cieľ výzvy

Vyzbierať peniaze pre mladého chalana na úhradu nájomného a stavu.

Autor výzvy

Príbeh

Covid 19 strata práce

Ahojte priatelia moje meno je Patrik Šarközi.
V Januári minulého roku som opustil prostredie detského domova a momentálne žije v Bratislave.

Som bývali odchovanec z detského domova. Momentálne som sa ocitol v krížovej situácii,ktorá sa spája s momentálnu pandemickou situaciu na Slovensku. V detskom domove sa vedenie snaží pripraviť na život, no na momentálnu krízu v ktorej sa nachádzame nás nikto pripraviť nevedel.Ked som opustil detský domov dostal som odstupné vo výške 960€. Peniaze ktoré som dostal boli nepostačujúce, nakoľko som si zaplatil prodnajom a bežné životné výdavky v rátame jedla a cestovania do práce. Pracoval som v gastronómii ako čašník, no pandémia nám čašníkom nepriala a reštaurácia bola nútená odstaviť prevádzku. Tým pádom som sa ocitol vo finančnej kríze, a momentálne nemám ako fungovať, pretože som nútený platiť nájom,stravu a cestovné. 

Celý život som sa snažil naberať nové zážitky a učiť sa nové veci. Keď som mohol som pomáhal na rôznych dobrovoľných akciách si už ako animátor na detskom tábore alebo ako dobrovoľník pre neziskové organizácie. Väčšinu svojho voľného času som venoval gymnastike v ktorej som bol pomerne dobrý a vedel som sa pri tom odreagovať. Prinieslo mi to aj mnoho ocenení ako napríklad ocenenie majstra Slovenska v gymnastickom aerobiku. Momentálne sa venujem už len tancu aj to iba príležitostne. 

Bohužiaľ som sa ocitol v tiesni ja, a rád by som požiadal o pomoc vás a všetkých dobrých ľudí ktorý chápu a vedia sa vcítiť do človeka v mojej situácii.

Čo by sa stalo ak by sa ku mne nedostala vaša pomoc? 

Najskôr by som sa ocitol na ulici a nevedel by som si hradiť cestu do práce keďže MHD v Bratislave nieje najlacnejšia záležitosť. Do práce cestujem z Devínskej novej Vsi čo trvá priemerne 30 minút do centra Bratislavy.Som mladý inteligentný človek čo má celý život ešte pred sebou a nerád by som sa ocitol do situácie človeka bez domova.

Avšak teraz sú moje možnosti maximálne obmedzene, pretože vďaka pandémii Covid19 sú všetky prevádzky uzatvorené. Momentálne riešim prácu ako recepčný v Bratislave ale momentálne je to spracou veľmi náročné. Preto vás slušne a pokorne chcem požiadať o vašu pomoc. Každá suma ktorou prispejete mladému ambicióznemu človeku bude nápomocná  v tejto neľahkej situácii.







Ďalšie informácie

Facebook
Patrik Šarközi

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?