Menu

Prosím,sme zúfalí

Trvanie výzvy: 31. marca 2021 - 16. júna 2021

Cieľ výzvy

Vyplatit dlh za nájomné,kupit lieky pre manžela a premna a strava.

Autor výzvy

Príbeh

Prosím,sme zúfalí


Niečo o mne: Sme trojčlenná slušná rodina.vychovala som 5deti..dnes sú už vsetke dospelé a žijú svoj život.. najstarší syn je niekde v zahraničí ani neviem kde lebo sa už dlhé roky neozval....ďalšia je dcéra má dva detičky a žije tiez chudobne ako my.ked môže pomôže nám ..ci uz zo stravou alebo peniazmi..ďalšia dcéra má jedno dieťa ale tá žije v krízovom centre pretože nemá svoje bývanie tak ,ako aj my ...jeden syn mi zomrel keď mal 13 rokov..bolo to veľké utrpenie ...a posledný syn je dospelý ale slobodný tak býva s nami v podnájme...prácu nemá lebo nikde nechcu prijať,a ešte teraz v čase krízy absolútne nie. občas mal brigady ak mu zavolali..že majú voľné...žijeme veľmi biedne....manžel je ID pracovať vôbec nemôže jeho dôchodok je 230eu.ja momentálne pracujem na dohodu,kde zarobím cca 290eur...naše prijmi su nízke a nevystacia nám na pokrytie všetkých výdavkov ako su:jedlo,lieky,hygiena,cestovné do prace a veľa ďalšieho.. keď tu nebol ešte vyhlásený núdzový stav ,tak som si pekne privyrabala aj brigadne no žiaľ teraz to možné nieje pretože mame núdzový stav a brigádovať sa nedá nikde..tie peniaze mi veľmi pomáhali lebo sme mohli mat každý týždeň aspoň niečo zarobené a každý deň na chlieb ale teraz keď dostanem výplatu tak ta mi cela ide na nájom..manžel dostáva invalidný dôchodok a to nakúpime stravu a lieky.a uz je po peniazoch. Momentalne som majiteľovi dlžná za februarovy nájom 300eur..pomôžte nám vyplatit nájomné. Vela krát sa stáva ze nemám ani na desiatu do práce.
. Som šťastná že máme aspoň nejakú strechu nad hlavou...stále nám pomôže dcéra doložiť k nájmu keď nám to nevyjde alebo chodím predávať nejaké veci
aby som mala doložiť k nájmu...o strave ,hygiene a oblečení ani nehovorím.nemam si ako pomôcť ani neviem ako ...skúsila som tuto stránku či sa náhodou nepostasti....potrebovali by sme pomoc aj materiálnu..manžel bol operovaný 2 krát na srdce plus má vysoký tlak aj bronchotidu....na deň musi vypiť 20 tabletiek ,tie ho držia pri živote...museli sme ísť k lekárke aby mu dali lacnejšie lieky lebo tie originál čo mal brať sme nemali ako vybrať boli drahe..žijeme v jednej plesnivej izbicke.kludne mozte prísť a presvedčiť sa.ale ďakujem Bohu že aspoň to máme a niesme na ulici...prosím dobrých ľudí o pomoc.POMOZTE NAM DOSTAT SA Z DLHOV A ZIT DÔSTOJNE.

Ďakujem pekne za každú pomoc.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?