Menu

Pomoc pre mamičku, ktorá prišla o prácu počas Pandémie

Trvanie výzvy: 31. marca 2021 - 31. mája 2021

Cieľ výzvy

Vyzbierať potrebné financie na pokrytie nákladov, tak aby sa rodina neocitla na ulici. Zaplatenie všetkých potrebných nákladov ako je bývanie, strava, energie, plienky, sunare, liieky a ďalšie.

Príbeh

Pomoc pre mamičku, ktorá prišla o prácu počas Pandémie

Dobrý deň.
Volám sa Denisa .
Mám 7.mesačneho synčeka.
Prišla som o príjem počas Pandémie.
Preto som sa rozhodla, osloviť všetkých dobrých ľudí, prostredníctvom portálu. Ľudiaľuďom.sk ,o pomoc v ťažkej, zlej ,životnej situácii.

Môj príbeh:

Už ako malá som túžila o vlastnej, kompletnéj rodine. Nakoľko som vyrastala v detskom domove bez rodičov, tak som rodinu nemala .Domove nebolo zle to zas nemôžem povedat a však keď nemáte rodičov a lásku ,ktorá k tomu patrí, tak nič vám iné to nenahradí. 

Dnes som už dospelá žena. Matka môjho milovaného synčeka o ktorého sa starám aj s priateľom. Mám rodinu konečne akú som chcela vždy mať. Osobné nám nič nechýba, možno to tak já beriem,nakoľko som pokorná žena a stačí mi malo.  Toje pokoj,láska, zdravie, radosť,strecha nad hlavou,a potrebné vecí pre malého. 

Bohužiaľ žijeme vo svete kde toto čo mám,až tak úplne nestačí, nakoľko sú tu papiere "ktoré majú hodnotu" ... Bez ktorých sa nedá ,bohužiaľ, plnohodnotné viesť a žiť ,život tak ako by človek potreboval. Bez peňazí vám lekárni nedajú ani len lieky... Obchode vám Bez peňazí nedajú, základné potraviny na prežitie. Bez peňazí nemáte možnosť bývať, a mať strechu nad hlavou. Prosté bez peňazí  veľa veci nemôžete mať ,je to smutné, ale bohužiaľ reálne...

Pracovala som v obchodom reťazci (večierka) pred, aj počas tehotenstva do (2.mesiaca). Bohužiaľ som dostala výpoveď skôr, než som odišla a podala ju sama. Narušilo mi to kompletné, môj finančný plán pre synčeka. Musela som prestať dokonca, odkladať peniažky synčekový na sporiaci účet, aby bol zabezpečení v budúcnosti lepšie než ja. Chcela som vždy a chcem aby synček mal všetko čo potebuje aj teraz aj do budúcnosti.  Všetko to čo som ja nemala a nemohla mať.  

Môj priateľ mal 3. Zamestnania. Prišiel o všetky počas Pandémie. To znamená že jeho príjem sa zastavil na 0.bod. Fungovali sme chvíľku z úspor, bohužiaľ viac už nemôžeme si dovoliť míňať úspory keďže skoro žiadne nám neostali. Nakoľko dostávam len rodičovský príspevok na dieťa ,nedokážeme pokryť momentálne náklady na bývanie, stravu, hygienu, cestovné,energie, voda ,šatstvo a ďalšie. 

Za synčekové peniažky sa nakupujú, preňho všetky potrebné vecí ako su : Sunar (stratila som mlieko,dojčenské),plienky, strava (detské výživy),zelenina, ovocie, hygiena, oblečenie, lekári, lieky. Keď si to všetko spočítaťe zistíte že aj ten príspevok ktorí dostávam je skôr nepostačujuci. Bohužiaľ nám neostáva na ostatné veci ktoré potebujeme platiť. Hrozí nám že takto o mesiac, nebudeme mať financie na pokrytí nákladov a skončíme možno bez strechy nad hlavou, alebo zadĺženy až po uši. 

Priateľ pôsobil ako: Profesionálny taneční lektori na základných školách, materských školách. O prácu Prišiel kvôli súčasnej situácii na SK ktorá je spojená s pandemickou situáciu (covid19) . Ďalej pôsobil aj ako pracovník v obchodnom reťazci. Poslednou jeho prácou ,bolo zabávač, hudobník.  O každé jedno zamestnanie prišiel kvôli (covid19 a jeho pandemickej situácii na Sk). Doteraz si hľadá prácu, aktívne sa podieľa na získaní nejakého príjmu ale bohužiaľ bez úspechu zatiaľ.  Blízkej dobe by sa mu mali ozvať s obchodného reťazca na nábor nových zamestnancov. Dúfame že sa to podarí. 

Bohužiaľ a však teraz sme v situácií, ktorá ohrozuje naše fungovanie.  Nedokážeme zaplatiť všetky potrebné veci ako je Nájomné, strava,hygiena, šactvo, lieky, cestovné            (na pohovor),voda,elektrina a všetky ostatné úkony, a potrebné veci pre riadny chod domácnosti. 

Preto chceme veľmi pekne poprosiť, všetkých ľudí ktorý môžu a chcú pomôcť aby pomohli.  Každé 1€uro nám môže pomôcť, a to veľmi moc . Viem že je veľa rodín, matiek, ľudí v zlej a ešte horšej situácii než som ja a moja rodina .Ale nemám už inú možnosť ako pomôcť svojej rodine ,jedine tak že sa musím obrátiť momentálne v tejto situácii na ľudí ktorý by chceli a môžu pomôcť.  Ja a moja rodina ,budeme za každú pomoc moc vďačný.  Pomoc nemusí byť len finančná, môže byť aj iného druhu.  Za každú pomoc budem moc vďačná.  Nakoľko som bývala ,domováčka nemám niekoho kto by mi mohol pomôcť a podať pomocnú ruku.

Ako použijeme peniažky a dari ? 

Zabezpečíme všetko potrebné pre ďalšie fungovanie ,rodiny.  Zaplati sa Nájomné, energie ,voda .Nakúpia sa potrebné veci pre synčeka- Sunar,Plienky, strava, lieky, oblečenie. Zaplatia sa všetky potrebné náklady. 

Ďakujeme. 


Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?