Menu

Prekonanie dopadov pandémie COVID19

Trvanie výzvy: 21. apríla 2021 - 22. júna 2021

Cieľ výzvy

Cieľom tejto výzvy je získanie finančnej podpory, ktorá by mi pomohla pokryť straty, zapríčinené pandémiou. Zo získaných peňazí zaplatím nájom, potraviny, cestovné a paušál.

Autor výzvy

Príbeh

Prekonanie dopadov pandémie COVID19

Pandemia nás nečakane pripravila o možnosti príjmu, ktoré zabezpečovali bežné nároky a potreby života. Príchod pandémie zariadil výrazný nepomer medzi príjmom a životnými nákladmi, ktoré vo veľkej miere ostali rovnaké ako v časoch stability.

Dobrý deň, som študentom denného štúdia na umeleckej vysokej škole, ďaleko od svojho rodného mestečka.
Venujem sa výtvarnému umeniu, hudbe, organizačnej činnosti v oblasti kultúry, som rekreačný barber a popritom som si prilepšoval, a Vám zlepšoval deň, ako barista v kaviarni.

V oblasti kultúry a hudby mi bolo znemožnené koncertovať a organizovať podujatia, čo tvorilo značnú časť mojich finančných, ale aj radostných príjmov. Táto práca si aj napriek momentálnej stopke naďalej vyžaduje, napríklad prenájom skúšobne, servis/udržba nástroja a ostatných vecí, na ktoré si hudba vedela zarobiť sama na seba. 
Ako baristovi mi pandémia znemožnila príjem v optimálnej miere, vďaka poklesu množstva práce. Práca baristu sa mi v prvom rade starala o výdaje spojené s bývaním mimo rodné mesto (napr. prenájom bývania), o čo sa v momentálnej situácii nevie postarať.
Momentálne si ako barista zarobím tak na kávu...

Situácia nie je ľahká a túto možnosť využívam s malou dušičkou ako krajné riešenie.

PS: Tým odvážnejšim ponúkam moje schopnosti rekreačného barbera, ak Vám už zavadzia ofina alebo Vás                  partner/ka otravuje s tým, že by ste sa už mali ostrihať. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?