Menu

Zasiahnutý živnostník - Otec rodiny koronakrízov

Trvanie výzvy: 30. júna 2021 - 31. augusta 2021

Cieľ výzvy

Vyzbieranú možnú pomoc by som použil na fungovanie a základné potreby pre rodinu a hlavne na zaplatenie bývania (hypotéka, jeden spotrebný uver, druhý spotrebný uver, účty, nájomne, a samozrejme na dieťa.)

Autor výzvy

Príbeh

Zasiahnutý živnostník - Otec rodiny koronakrízov

Som otec rodiny a živnostník (taxikár), koronakríza ma s malým synom a manželkou dostala takmer na ulicu, kedže som mal doma príjem iba ja o ktorý som prišiel.

Dobry deň prajem,

Som taxikár a kedže je situácia taká aká je - som prišiel o moj jediný príjem. Koronakríza nás dostala skoro na ulicu aj s malým synom. Situácia u nás je dosť vážna kedže mám doma malé 3-ročné dieťa a manželku, ktorá je po materskej a nevie si nájst prácu tiež ako ja a popri tomto všetko musime platiť hypotéku a spotrebný úver a dalšie účty ako bežný človek a preto sa snažim poprosit o pomoc aspoň takto. Robil som taxikára a popri tom som sa snažil ešte brigádovať na stavbe. Akonáhle prišla korona som prišiel o príjem a mame doma dosť tažkú životnú finančnú situáciu. Snažíme sa robiť čo možme a bojujeme každý deň ale je to naročne a už je toho velmi vela, nevieme kde skor máme dávať peniaze na účty. A to ešte kde máme financie na dieta a jeho potreby. Do školky malého dávať ani nemožeme lebo často je chorý - má slabú imunitu tak žena s ním musí byť non stop doma. A ked je konečne zdravý tak v skolke opat ochorie. Tym padaom je žena doma, ktorá chce robit chce nam pomoct ale nedása ked mame taktúto situaciu doma. 

Túto celú pomoc robím hlavne kvoli malému nech nám je trošku lepšie aspoň na chvílku, ten kto má také malé dieťa doma tak určite vie čo to znamena pre rodičov, že by sme chceli aj chlapcovi dopriat aspoň niečo z mála čo majú ostatné deti v normálnych rodinách.

Dakujem pekne zatial za prečítanie mojho príbehu a dúfam ,že sa nájde niekto kto sa vie vcíťiť do našej situacie a vie nejako pomocť.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?