Menu

Pomoc prekonať dopad Covid-19 krízi

Trvanie výzvy: 21. júla 2021 - 21. septembra 2021

Cieľ výzvy

Cieľom výzvy je pokryť splátky lízingu za auto, zaplatenie účtov, pripraviť si nevyhnutné veci spojené s očakávaním potomka a zabezpečiť si veci nutné na život ako potraviny a drogéria v mesiacoch august a september

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc prekonať dopad Covid-19 krízi

Ako "pracovník kultúry" som už dlhodobo bez možnosti vykonávať svoju profesiu. Pandemická situácia pretrváva a takisto aj finančná tieseň do ktorej som sa dostal.

Dobrý deň,

pandemická situácia stále pretrváva, tak ako aj obmedzenia s ňou spojené. Pôsobím v oblasti kultúry a svojou existenciou som priamo zavislý na verejných eventoch, festivaloch a kultúrnych podujatiach a táto neutíchajúca situácia zavinená covidom, mi naďalej znemožňuje vykonávať moje povolanie v miere a rozsahu na aký som zvyknutý, a to ani v miere, ktorá by mi vedela zabezpečiť aspoň minimálne náklady na mesačnú réžiu a základne fungovanie. Za daných okolností bojujem s potrebami každodenného života a tehotenstvo v poslednom trimestri u mojej partnerky našej finančnej situácii tiež veľmi neprospieva. Kvôli kultúre na Slovensku ako takej, ako aj klutúrnej obci, sa snažím svoje zamestnanie udržať, ale zároveň si tiež hľadám náhradné zamestnanie, ktorých je momentálne v mojom sektore pôsobenia veľmi málo. 

Prosím teda o pomoc dostať sa s ťažkej životnej situácie a preklenúť toto existenciu obmedzujúce obdobie. Ďakujem. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?