Menu

Zatvorená tanečná škola

Trvanie výzvy: 21. júla 2021 - 21. septembra 2021

Cieľ výzvy

Získané peniaze by som chcela využiť na zaplatenie bežných odvodov ako: nájom, telefón, potraviny, drogéria, lieky. Peniaze by som si takisto rada odložila, nakoľko s prichádzajúcou 3. vlnou korony, očakávame opätovné zatvorenie kultúrnych a športových inštitúcií.

Autor výzvy

Príbeh

Zatvorená tanečná škola

Z dôvodu pandémie koronavírusu sa zatvorila tanečná škola, v ktorej som dlhodobo pôsobila ako lektorka tanca. Viac ako rok bola tanečná škola zatvorená a aktuálne opatrenia umožňujú vzdelávať iba online, na čo žiaľ nemáme priestor.

Už viac ako 15 rokov pôsobím v tanečnej škole, ktorá ma živí. V tomto obore som aj študovala a som zameraná na výučbu tanca. Pandémia žiaľ zatvorila všetky nielej tanečné školy. Opatrenia dlhodobo dovoľovali výučbu iba online na čo som žiaľ na osobne nemala prostriedky ani priestor. Okrem toho sa venujem produkcií eventov, ktoré boli počas pandémie takisto absolútne obmedzené. Venujem sa kultúre, vzdelávaniu a športu celý život. Určite v tomto smere plánujem aj zotrvať a pevne verím, že sa k svojej práci budem môcť čoskoro vrátiť. Okrem vzdelávania som sa takisto zúčastňovala tanečných vystúpení, ktoré boli relatívne pravidelné.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?