Menu

Pomoc slobodnej mamičke s troma deťmi počas pandémie Covid-19

Trvanie výzvy: 27. októbra 2021 - 13. marca 2022

Cieľ výzvy

Kúpa notebooku a slúchadiel pre prípad dištančného vyučovania a úhrada zvýšených výdavkov spojených s Covid-19 ako ochranné prostriedky, samotesty do školy, vitamíny, strava a úhrada energií

Príbeh

Pomoc slobodnej mamičke s troma deťmi počas pandémie Covid-19

Prosíme o pomoc aj na úhradu zvýšených výdavkov súvisiacich s pandémiou Covid-19

Ahojte volám sa Veronika a mám 27 rokov. Mám tri detičky -Dominik 7r, Tomáško 5r a Lucka 3r. Prostredný Tomáško navyše trpí ochorením spina bifida-rastep chrbtice. Síce chodí (našťastie) , ale má deformované chodidlá a je plienkovany nakoľko má inkotinenciu moču aj stolice. To spôsobuje zvýšené výdavky na obuv aj plienky. Neprejde peši dlhšiu vzdialenosť a tak ďalším výdavkom je cestovné. 

S ich otcom som sa rozviedla, nakoľko holdoval alkoholu a to nebolo pre deti správne prostredie na výživné mi platí len nepravidelne a aj to má určené na nízku sumu (150€ dokopy na všetky detičky), pretože pri rozvode som brala na neho ohľad aby mal z čoho žiť.Momentalne zvažujem podať žiadosť o jeho zvýšenie aby to aspoň čiastočne pokrylo výdavky ktoré na deti mám.

Aj vďaka pandémii covid mám teraz ako slobodná matka problém nájsť prácu. Minulý týždeň som bola ppozitívne testovaná na Covid-19, tým pádom musím dodržiavať karanténu. Taktiež moje deti su viac doma ako v škôlke. Keďže aj soplik je momentálne dôvod, aby nesmeli do školky a školy. Postrážiť mi ich nemá kto, pretože moji rodičia už umreli. Teraz prišla tretia vlna pandémie covid19 a v prípade že opäť nariadia dištančné štúdium, bude to pre nás problém, pretože nemáme na to vybavenie.

Z príspevku by som rada zakúpila nejaký lacnejší notebook a slúchadlá pre druhaka Dominika, aby v prípade dištančného vyučovania mal na to potrebné vybavenie. Zvyšné peniažky by sa využili na bežné výdavky, pokiaľ pominie,pandemia, alebo sa aspoň zmiernia opatrenia a ja sa budem môcť riadne zamestnať.

V mene celej rodinky ďakujeme :) 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?