Menu

Nádej pre Andrejka

Trvanie výzvy: 21. novembra 2021 - 21. novembra 2022

Cieľ výzvy

Finančne prostriedky na rehabilitacie v ADELI medical centre, ambulantne terapie, pomôcky, každodenna starostlivosť o Andrejka.

Autor výzvy

Príbeh

Nádej pre Andrejka

Každý deň darovať úsmev , radosť a potrebnú starostlivosť Andrejkovi..

Andrejko je naše druhe dieťa a za par meciascov je s neho dospelák. Narodil sa predčasne takmer pred 18 timi rokmi . Lekari nas už vtedy pripravovali na život s problemovym dieťatkom a časom nam diagnozy pribudali. DMO spasticka kvadrupareza, epilepsia, luxacia bedroveho klbu , skolioza, atrofia očneho nervu..Od začiatku sme sa ani na chviľu nevzdavali a bojovali pre Andrejka. Cvičenie a rehabilitacie sa stali sučasťou našich dni. Prešli sme dlhu cestu ťažkych operacii, zotavovanie a dookola rehabilitacii ktore Andrej potrebuje po cely svoj život. Posledne roky nam najviac pomaha cvičenie doma a  na rehabilitačnych pobytoch. Podľa finančnych možnodsti viac ktar ročne absolvujeme neurorehabilitačny program v Adeli Medical Centre Piešťany. Andrej si obľubil pristup terapeutov a samotne centrum dobre pozna. Spolupraca s Andrejkom je ťažka a naročna keďže nerozprava a jeho mentalny stav je ťažky, ale veľa veciam rozumie a snaži sa komunikovať bez slov. Sme vďační za každy jeden rehabilitačny pobyt lebo pomaha Andrejkovi uvolniť spazmy , posilniť chrbat ale aj lepšie vnimať a tešiť sa s každého úspechu. Važna komplikacia je u Andrejka vyklbeny bedrovy klb pre ktory nebude nikdy chodiť, ma však veľku snahu presuvať sa po kolenach po celom dome. Pravidelne rehabilitacie mu v tom skvele pomahaju. Andrejko miluje tiež plavanie a cestovanie, je to pre neho vždy odmena a veľka radosť ktorú tak prenaša  na celú rodinu. Myslíme pozitívne a tešime sa s každeho dňa. Zo srdca prosime všetkych dobrych ľudi o pomoc a podporu Andrejkovej snahy nikdy sa nevzdavať, Je to veľky bojovnik ktory aj nam dava silu. Ďakujeme za každy dar a porozumenie.    Ste naša nadej..

Aktualizácie

Ďakujeme Pánu Bohu za Vás.19. sep 2022

Andrejkov ďalší  odcvičený, vybojovaný Adeli rehabilitačný pobyt. Ďakujeme za každú pomoc myšlienku a modlitbu. Nie vždy je to ľahké ale kráčame ďalej životom s láskou a vďakou v srdci za vás..

Všetko najlepšie Andrejko19. máj 2022

18 rokov s láskou trpezlivosťou a Božou pomocou..

Ďakujeme za všetkých dobrých ľudí v našom živote. 

Bez vás by to nešlo. 

Vyprosujeme zdravie a požehnanie pre  každého z vás i pre teba Andrejko.


Nová formula12. apr 2022

Naši drahí darcovia.

Ďakujeme za všetky myšlienky a vaše príspevky.

Každé euro pomáha, aktuálne Andrejko rozbieha svoj nový vozik ,, krásny a ľahučký od firmy Letmo. Bol však neskutočne drahý a preto sme vďační za každého darcu a vašu obetavosť. V mene Andrejka vám ďakujeme.

Vďaka vám bojujem24. jan 2022

Spolu s Andrejkom ďakujeme za každého jedného darcu a podporu ktorú nám dávate. Vďaka vám bojujeme a snažíme sa čo najlepšie postarať o Andrejka.  Máme za sebou prvý tohtoročný Adeli pobyt.  Andrej ho statočne zvládol a my sa tešíme že sme znova o krok vpred. ĎAKUJEME.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?