Menu

Pomoc pre mojich vnukov

Trvanie výzvy: 23. novembra 2021 - 4. apríla 2022

Cieľ výzvy

Ciel vyzvy vyzbierať peniažky a zakúpiť im potrebne veci ako je bojler ktorý veľmi potrebujú palivove drevo a postel nech majú pekne a teplé Vianoce.

Autor výzvy

Príbeh

Pomoc pre mojich vnukov

Chcem spraviť vnukom pekne Vianoce aby mali iskru v očiach ktorá sa im vytratila ked ich otec vyhodil z domu...Maju domov ale chyba v nom tepla voda teplo..

Som matka a stara mama dvoch pekných vnukov Jakuba a Andreja..Ktorych opustil otec vyhodil ich na ulicu .Ja nepracujem lebo manžel mi to nechce doboli zo zdravotných dôvodov som po infarkte a po porážke.. Dosť malo mame sami ale snažíme sa pomôcť aj vnukom a dcére opustil ich ked nik nečakal našiel si mladšiu.. prišli ostrechu nad hlavou o všetky svoje veci.. Keďže sa blížia Vianoce a žijú s 300 euro s ktorých dcéra musi splácať hypotéku ktorú Obrali spolu a on ju vôbec neplatí a išli po nej exekútori platí podnajom účty všetko na cely mesiac im zostava necelých 80 eur..Bližia sa Vianoce a aj oni ako ostatné deti majú sny...Ich sen je mat teplo domova..Sú v prenajatom domčeku kde km treba zakúpiť drevo a bojler ktorý sa im pokazil q su bez teplej vody a ako naschvál pokazila sa im aj ladička.. Malý Jakub nema postel po ktorej sníva lebo vždy mal vlastnú detskú.Druhe deti túžia po drahých daroch oni po teplej vode a teplé domova..Verim ze dobrý kudia existujú a pomôžu mi aby deti zase malý iskry v očiach a úsmev na tvári nie len bolest a smútok.. Teraz majú ťažšie obdobie mladší vnuk dostal ešte Covid a ma veľmi ťažký príbeh vysoke teploty a kašeľ...Verim a dúfam z celého srdca ze sa mi podarí pre nich spraviť pekne Vianoce...Každému jednému darcovi uz teraz dakujem a Vážim si pomoc..Viem doba je ťažká ale vždy sa nájde niekto kto pomôže.. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?