Menu

Dokážme mojej mamine, že zázraky sa dejú

Trvanie výzvy: 22. decembra 2021 - 20. apríla 2022

Cieľ výzvy

Zbierka na liek Keytruda, ktorý má obrovský potenciál pri liečbe mojej maminy.

Autor výzvy

Príbeh

Dokážme mojej mamine, že zázraky sa dejú

Poskladajme sa jej na nedostupný liek Keytruda, ktorý je poslednou nádejou na vyliečenie jej rakoviny pľúc.

Moja úžasná mamina dostala rakovinu pľúc. Nedávno oslávila 65 rokov a lekári jej oznámili hneď štvrté štádium tejto choroby. Vtedy sa vám otočí svet hore nohami a začnete bojovať. Spravíte všetko, čo je vo vašich silách, keď vidíte maminu ako trpí.

V Nových Zámkoch už absolvovala chemoterapie aj biologickú liečbu. Poslednou nádejou zostáva liek Keytruda, ktorý slovenské zdravotné poisťovne nepreplácajú. Podľa nášho onkológa, ako aj iných špecialistov je práve tento liek poslednou veľkou nádejou na uzdravenie mojej maminy.

Pridajte sa k nám, ktorí pre ňu chceme spraviť zázrak. Pomôžte nám vyzbierať sa na podanie lieku Keytruda mojej mamine v niekoľkých cykloch. Jeden cyklus je na mesiac a stojí 4 400 €. Všetko, čo sme mali, sme už investovali do liekov a vitamínov. Viac dlhov už nezvládneme.

Budem vám navždy vďačná za každé vaše euro, ktorým nám pomôžete.

Ak mi pošlete váš mail napíšem, či sa zázrak podaril a ako sme vašu pomoc využili. 

Ďakujeme vám za pomoc a podporu!

Aktualizácie

Kráčame ďalej cestou k uzdraveniu...14. jan 2022

Milí darcovia, milé darkyne,

mamine bola minulý týždeň podaná Keytruda a zatiaľ sa cíti výborne. Už približne rok som ju nevidela v kondícii v akej je po podaní tejto liečby. Je plná energie a života, opäť aktívna a šťastná.

Naša cesta k uzdraveniu však pokračuje ďalej. Ďalšia liečba nás čaká už koncom januára a bude prebiehať každé 3 týždne. Cena jedného podania lieku závisí od aktuálnej ponuky distribútora lieku a môže sa pohybovať od 4 112 - 5 894 eur.

Ďakujeme vám všetkým za už poskytnutú podporu a ak si na nás spomeniete, poteší a pomôže nám každá vaša podpora a tiež aj zdieľanie.

Zitka


Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?