Menu

Z úprimného srdca vás dobrí ľudia prosím o pomoc

Trvanie výzvy: 31. januára 2022 - 30. júna 2022

Cieľ výzvy

Vyzbierané peniažky by som použil na zaplatenie nájomného,na potrebné lieky,zakúpenie potravín,dez.a hyg.potrieb a splatenie dlhov.

Autor výzvy

Príbeh

Z úprimného srdca vás dobrí ľudia prosím o pomoc

Moja výzva,je vlastne veľká prosba k Vám milí darcovia o finančnú výpomoc v mojej nelahkej situácii.

Dobrý deň,milí darcovia,

Volam sa Jan,mám 54 r. a toto je môj príbeh,s ktorým sa chcem podeliť s vami milí darcovia s veľkou prosbou na vás o vašu pomoc.Pred vyše  rok a pol som dostal vážnu CMP,ostal som invalidom,s trvalými následkami,ochrnutý na celu ľavú stranu,trpím veľkými bolesťami ramena(syndróm zmrznut. ramena),tiez bolesťami hlavy a epilept.zachvatmi.Byvam v 1 izb.byte v podnájme,ktorého výška nájmu je 350€.Nakolko môj zdrav.stav mi nedovolí,aby som sa mohol zamestnat,bohužiaľ mojím  jediným príjmom mi ostáva len ID vo výške 240,80€,pretože na príspevok v hmotn.nudzi,ani na príspevok na bývanie nemám nárok.Zijem a prežívam iba z ID,ktorý mi nepostacuje ani len na zaplatenie plnej čiastky majiteľovi bytu(a bojím sa,že prídem o strechu nad hlavou) a už vôbec nie na potrebné lieky,či na zakúpenie si potravin a na splatenie dlhov.

Preto Vás chcem touto cestou,mojou výzvou  k Vám mili darcovia/darkyne-dobri ľudia veľmi pekne poprosit,ktorí mi môžete,...PROSIM VAS  POMOZTE!Bez Vašej pomoci to nezvládnem!

Už teraz si vážim každú pomoc a vopred Vám vsetkym dobrym ludom s dobrým srdiečkom z úprimného srdca VELMI PEKNE DAKUJEM za každučký jeden vas príspevok!

Aktualizácie

POĎAKOVANIE A ZÁROVEŇ MOJA VEĽKÁ PROSBA O POMOC V MOJEJŤAŽKEJ SITUÁCII2. máj 2022

Dobrí deň milí darcovia a darkyne. 

V prvom rade chcem veľmi pekne poďakovať všetkým dobrým ľuďom, ktorí mi podali pomocnú ruku za pomoc.Nakolko sa mi nedá pre zdravotnýstav sa zamestnať a môj príjem invalidného dôchodku (240,80€), ktorý je zároveň mojim jediným príjmom, mi nepostačuje ani len na pokrytie nákladov,dlžnej sumyza nájom a už vôbec nie na potrebné lieky,stravu, hygienu, Vás prosím o pomoc vmojej zúfalej situácii. Majitel bytu mi dal už výpovednú zmluvu,aby mu do 15.5.2022 zaplatil dlh za nájomné (575€) a do tohoto dátumu sa musím vysťahovať.Už nevládzem ďalej, psychicky to nezvládam, mám strach, čo budesomnou ďalej.

Preto Vás chcem touto cestou úprimne veľmi pekneprosím všetkých dobrých ľudí, ktorí mi môžete, POMÔŽTE MI PROSÍM!!! Za akúkoľvek pomoc finančnú, či materiálnu a ak náhodouniekto viete o nejakom lacnejšom podnájme v Brezne a okolí (prosím, ozvite sa mi na môj mail) Za Vašu pomoc, som Vám už teraz z úprimneho srdca strašne veľmipovďačny.

Nech Vám Pán Boh všetkým žehna, dá zdravia a stojí pri Vás v živote.

PROSBA K DOBRÝM ĽUĎOM O POMOC.27. mar 2022

Dobrý deň,milí darcovia a darkyne,

Ako prvé by som chcel touto cestou veľmi pekne poďakovať p.Vozarovej,p.Matvejovi a všetkým anonymným darcom za Vaše príspevky, ktorými ste mi pomohli a tiež Vás všetkých dobrých ľudí poprosiť ešte o finančnú výpomoc.Uz nevládzem ďalej, už neviem ako ďalej,je ťažké premna žiť a prežiť s príjmu invalidného dôchodku(240,80€),čo je zároveň mojim jediným príjmom,preto Vás prosím dobrí ľudia,ktorí mi môžete,veľmi Vás prosím,pomôžte mi,aby som neprišiel o strechu nad hlavou a mal na potrebné lieky a potraviny.

Za každučký Vašu pomoc Vám už teraz úprimne veľmi pekne ďakujem!

A prajem Vám všetkým s Božím požehnaním v zdraví,pokoji a radosti prežite šťastné veľkonočné sviatky.


Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?