Menu

Elektrický vozík pre pani Aničku

Trvanie výzvy: 20. februára 2022 - 20. augusta 2022

Cieľ výzvy

Naším cieľom je vyzbierať finančné príspevky v hodnote 1995 EUR na zakúpenie nového invalidného vozíka s elektrickým pohonom. Ďakujeme, že nám pomôžete.

Príbeh

Elektrický vozík pre pani Aničku

Prosíme o pomoc so zakúpením elektrického invalidného vozíka pre starú imobilnú pani bez rodinného a finančného zázemia, nakoľko jej starý vozík je už opotrebovaný, nepohodlný a ťažko sa ovláda. Chceme ju tým nielen potešiť, ale hlavne zlepšiť obslužnosť a tým kvalitu života v jej neľahkej zdravotnej situácii.

Pani Anička je staršia útla pani s oboma amputovanými nohami pod kolenami so stupňom zdravotnej odkázanosti č. 5. Nemá vlastnú rodinu a ani finančné zázemie. Je odkázaná na dávku v hmotnej núdzi a býva v Domove seniorov Lamač v Bratislave. Používa mechanický vozík, žiadosť o elektrický invalidný vozík jej bola zamietnutá.

Napriek jej nie ľahkému osudu je to veľmi skromná, milá osôbka, ktorá rada chodí na prechádzky na svojom súčasnom mechanickom vozíku.  A práve na jednej rannej prechádzke, keď pani Anička namáhavo poháňala kolesá svojho starého vozíka, aby si mohla pohladkať psíka, ktorý vyčaril úsmev na jej tvári, vznikol nápad. Nápad nájsť spôsob, ako by sa jej dalo pomôcť so zabezpečením elektrického invalidného vozíka, aby si vedela lepšie užiť nielen svoje prechádzky, ale mala komfortnejšiu jeseň svojho života. 


Po zverejnení príspevku a fotografií na sociálnej sieti prejavili ľudia ochotu a podporu pani Aničke  pomôcť s príspevkom na zabezpečenie invalidného  vozíka, čo nás viedlo k zverejeniu tejto výzvy.  Elektrický invalidný vozík pre starenku v hodnote 1995,00 Eur jej zabezpečí bezpečnejšiu, ľahšiu a lepšiu mobilitu, zvýši pohodlie a rozšíri možnosti prechádzok aj na miesta, kde sa s mechanickým vozíkom dostať nemôže. 

Ďakujeme Vám za Vašu solidaritu a pomoc pri splnení nášho cieľa.


Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?