Menu

Pomôžme Ďurimu napredovať

Trvanie výzvy: 14. júna 2022 - 31. decembra 2023

Cieľ výzvy

Zabezpečenie špecializovaných rehabilitácii v centre Votum

Autor výzvy

Príbeh

Pomôžme Ďurimu napredovať

Prosím dobrých ľudí o finančnú pomoc pre môjho manžela Juraja (38rokov), ktorý v januári 2020 prekonal mozgovú príhodu. V dôsledku toho sú pre neho najdôležitejšie rehabilitácie.

Milí ľudia,

nakoľko som na všetko ostala sama, po čase Vás oslovujem opäť. V tejto ťažkej životnej situácii to bez Vašej pomoci zvládnuť nedokážeme.

Aspoň v krátkosti pripomeniem čo sa stalo a ako sa zmenil náš život, náš osud…

Ďuri mal v januári 2020 mozgovú príhodu po ktorej je mu diagnostikovaná bdelá kóma. Táto má však rôzne úrovne a podoby..

..prešli sme kus nesmierne ťažkej, tŕnistej cesty a zdolávali mnohé prekážky, problémy… ale vzdať sa nechceme. Ja odmietam Ďuriho nechať len ležať nonstop v posteli a môj manžel sa snaží tiež a chce bojovať.

Aby sme však mohli pokračovať v ceste k lepším zajtrajškom a robiť ďalšie pokroky, potrebuje neustále rehabilitovať..

..s Vašou pomocou sa podarilo nakúpiť potrebné rehabilitačné pomôcky, cvičiace prístroje, okrem cvičenia so mnou zabezpečiť profesionálnych fyzioterapeutov. Boli sme chvíľu v špecializovanom rehab-centre, kde bolo na Jurajovi vidieť, ako mu to prospieva a takisto ja som nabrala poznatky, aby som mu tiež správne pomáhala.

Mnohých pacientov v bdelej kóme rehabilitácie vrátili do života.

Nakoľko rehabilitácie a všetko potrebné stoja veľa peňazí, touto cestou Vás prosíme o pomoc, aby sme mohli robiť ďalšie pokroky.

ZaVašu pomoc zo srdca ďakujeme!

Denisa a Juraj Hoffmannovci.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?