Menu

Elektrický invalidný vozík a údržba s ním spojená

Trvanie výzvy: 16. augusta 2022 - 30. apríla 2024

Chcem darovať

Zvoľte výšku svojho jednorazového daru

Cieľ výzvy

Z vyzbieraných finančných prostriedkov uhradím elektricky invalidný vozik a údržbu s ním spojenú a taktiež základne veci potrebné k životu

Príbeh

Elektrický invalidný vozík a údržba s ním spojená

Zdravotne ťažko postihnutá dôchodkyňa trpí viacerými ťažkými zdravotnými problémami. Na to, aby sa mohla sama o seba postarať potrebuje elektrický vozík, ktorý je ale pre ňu, s nízkym dôchodkom, veľmi finančne nákladný. Podporme pani Tamaru s kúpou elektrického vozíka.

Nemám sčastia byť zdravá. Som zdravotne ťažko postihnutá dôchodkyňa. Mám nevyliečiteľnú chorobu. Okrem toho mám cukrovku s polyneuropatiou, astmu, vysoký tlak, problemy s pohybmi a trávením. Môj príjem je veľmi nízky, aby som pokryla moje mesačne náklady, neostáva mi nič len prežiť zo dňa na deň. Dôchodok mi zvýšili na minimálny a zmrazili. A už 2 roky nevalorizujú pokiaľ nebude výška minimálneho dôchodku na úrovni zvýšenia minimálneho dochodku (valorizujú ten starý dôchodok). Odrobila som 38 rokov. Keďže pred dôchodkom prišla som o zamestnanie, nenašla som prácu a šla do predčasného. Odrátali mi 14% za 2 a pol roka. Nezaratali mi ani roky, ktoré robila v sťažených podmienkach (s radioaktivnymi látkami a chemikaliami). Povedali, že keď predčasná penzia, tak to nerátajú. Môj zdravotný stav sa stále zhoršuje, a preto potrebujem pomoc. Veľmi trpím cez deň aj v noci. Elektrický vozik potrebujem, aby som bola samostatnejšia a mohla sama chodiť do obchodu a na prechádzky. Ďakujem za pochopenie a za príspevky.

Aktualizácie

Ďakujem 19. apr 2024

Zo srdca ďakujem za pomoc.Veľmi si to vážim !!!

Ďakujem 7. mar 2024

Milí Darcovia,zo srdca ďakujem za pomoc a podporu.Želám Vam všetko dobre.Boh Vás žehnáj.

Poďakovanie všetkým Darcom17. jan 2024

Ďakujem veľmi pekne za každý dar. Veľmi si to vážim!

Ďakujem Vam,milí Darcovia.18. dec 2023

Veľké Ďakujem Všetkým čo ma podporujú.Ešte raz obrovské Ďakujem.

S pokorou a zo srdca8. nov 2023

Ďakujem za veľkú pomoc každému.Nech Vás pán BOH žehná !!! Ešte raz veľké ďakujem !!!

Veľké poďakovanie 18. júl 2023

Ďakujem veľmi pekne za pomoc a podporu.Vážim si,že ste mi pomohli v ťažkých chvíľach.Boh Vás žehnaj a ochraňuj.Ešte raz ďakujem.

Pomoc ZŤP a poďakovanie16. jún 2023

Prosim Vás,mili Darcovia,veľmi pekne o pomoc.Zároveň Vam ďakujem za každý príspevok od Vás.Veľmi si to vážim!!!

Pomoc ZŤP16. máj 2023

Zo srdca ďakujem všetkým Darcom za pomoc a podporu.Do naplnenia výzvy chýba už len malo.Ešte raz veľmi pekne ďakujem.

POĎAKOVANIE A PROSBA O DODATOČNÚ POMOC16. apr 2023

Milí Darcovia! Patrí Vam veľké Ďakujem za každý dar.Apreto Vam z celého srdca ďakujem !!! Nech Vás všetkých Pán Boh žehná aj celevaše rodiny.Zároveň si prosim všetkých o dodatočnú podporu v naplnení cieľamojej výzvy ,ak je to možné .Ešte raz veľmi pekne ďakujem .Veľmi si to vážim!!! 1000……krat Ďakujem !!

VRÚCNA PROSBA10. mar 2023

Dobrý deň.Naiprv chcem poďakovať,Milí Darcovia,za Vašu pomoc a podporu.Veľmi si to vážim! Zároveň si veľmi pekne Prosim všetkých dobrých ľudí o dodatočnú pomoc pri naplnení mojej výzvy ,už nezostalo veľa.Ďakujem s celého srdca a želám Vam všetko dobre.BOH VÁS ŽEHNAJ.

ĎAKUJEM9. feb 2023

Milí Darcovia! Ďakujem Vám veľmi pekne za vašu pomoc, podporu a štedrosť . Nech Vás všetkých pán BOH žehná ! Ešte raz Ďakujem 1000……krát. S pokorou aj naďalej Vás prosím o dodatočnú pomoc a podporu v naplnení mojej výzvy. Vopred obrovské ďakujem.

SRDEČNE POĎAKOVANIE9. jan 2023

Vážení Darcovia,chcem Vam všetkým poďakovať za pomoc! Ďakujem veľmi pekne,že sa viete podeliť a pomôcť ,hoci doba je zlá a ťažká pre všetkých .Zdražovanie potravín a všetkého veľa ľudí ochudobnelo.Ďakujem všetkým za podporu a príspevky! Nech Vam Pán BOH pomáha za Vašu štedrosť ! Ešte raz obrovské Ďakujem . Veľmi si to vážim !!! Zároveň si Vás Prosim veľmi pekne o pomoc a podporu pri naplnení mojej výzvy. Ďakujem ,Ďakujem ,Ďakujem .

OBROVSKÉ ĎAKUJEM 16. nov 2022

Dobrý deň milí Darcovia a skvelý tím ludialudom. Srdečne Vam ďakujem zapomoc,ktorá mi dáva nádej na uskutočnenie mojej výzvy. Ešte raz ďakujem všetkým za Vašu podporu a štedrosť ,osobitne darcovi,čo miprispel 300€,VEĽKÉ Ďakujem .Nech Vás pán BOH žehná . Nech Vam všetkým pán BOH pomáha za Vašu dobrotu.    1000………kratďakujem . Zároveň si Prosim všetkých dobrých ľudí o pomoc pri naplnení mojej  výzvy. Ešte raz ĎAKUJEM  s celého srdca


Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?