Menu

Liečba pre Mareka, boj s boreliózou

Trvanie výzvy: 9. novembra 2022 - 9. novembra 2023

Cieľ výzvy

Úhrada liečby a s tým spojené náklady.

Autor výzvy

Príbeh

Liečba pre Mareka, boj s boreliózou

Marekova mamina prosí o finančnú pomoc so zdravotnou starostlivosťou na potrebnú liečbu boreliózy s jej následkami a nevyhnutnými rehabilitáciami pri zdravotných ťažkostiach svojho syna. Pomôžme Marekovi, aby mohol liečbu absolvovať.

Marek sa narodil ako zdravé dieťa a vo 4-tom mesiaci sa nám začal vytáčať neprirodzene do boku. Našťastie detská mozgová obrna sa nepotvrdila. Nasledovala operácia torticollis a cvičením sme naťahovali svaly aby sa vyrovnal. Po tom operácia oka, nakoľko mu zistili poškodenie 4-tého nervu. Nasledovala urologická operácia. Rehabilitácie patria do nášho života či liečenie v Kováčovej aby sa jeho stav nezhoršil. Keďže má úklon hlavy celé telíčko sa krčí a rehabilitáciami chceme predísť veľkej skolióze.

Na konci školského roka ho poštípal ovad. Miesto sa mu zapálilo, stále nám dávali masť a lieky na alergickú reakciu. Po troch mesiacoch sa mu potvrdila borelióza. Lekárka mu predpísala na 6 dní antibiotika a tým bola liečba ukončená napriek tomu,že stále má prejavy ktoré sa nezlepšujú. Veľká únava, bolesti šije,nočné potenie či nočné mory a depresívne stavy.Nakoľko sa u nás nevenuje veľká pozornosť liečbe boleriózy v začiatkoch ale až keď sú následky vedúce k invalidite rozhodli sme sa zájsť na BCB clinic kde sa tejto chorobe venujú. Ako matka spravím pre svojho syna aj nemožné. 

No a tu nastal problém. Keďže je to súkromná klinika všetko sa platí. Marek potrebuje najmenej polročnú liečbu. Testy krvi sa robia v Nemecku, čo stojí 414 € a posielajú sa vždy pred ďalšou kontrolou u lekárky, všetky lieky sa platia čo 6-týždňová kúra stojí 314 € , plus doporučená liečba na podporu tela či pravidelná návšteva sauny. Vstupné vyšetrenie 100€ a každá kontrola 50€.

Uvedomujem si aká je zlá doba ale deti sú naša budúcnosť. 

S pokorou prosím o pomoc hoc i len 1-ným eurom aby Marek mohol absolvovať celú liečbu na klinike.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?