Menu

Kmeňové bunky pre šesťročnú Alex

Trvanie výzvy: 27. februára 2023 - 30. apríla 2024

Cieľ výzvy

Cieľom výzvy je vyzbierať finančné prostriedky na liečbu kmeňovými bunkami.

Autor výzvy

Príbeh

Kmeňové bunky pre šesťročnú Alex

Ahojte milí darcovia, ďakujem, že ste nakukli do našej výzvy. Výzva je vytvorená pre moju dcérku Alex ktorá má 6 a pol roka, má poruchu autistického spektra. Finančné príspevky použijeme na bežné potreby a liečbu Alex.

Alex je úžasné a čarovné dievčatko, nevie rozprávať. Má svoj svet,ale robí úžasné pokroky. Snažím sa s ňou pracovať, boli sme aj vďaka portálu ľudia ľuďom už 3 krát vo Varšave na liečení u dr. Veľa , táto terapia jej veľmi pomohla určite ju posunula ďalej, je pozornejšia a viac si všíma okolie. Tiež chodievame do hyperbarickej komory, ktorá na ňu tiež dobré pôsobí. Teraz by som s dcérou chcela podstúpiť liečenie kmeňovými bunkami v Topoľčanoch. Na liečbu sa používajú alogenne darcovské kmeňové bunky, ide o bunky izolované z pupočníkovej krvi. Pri liečbe sa podávajú intravenózne - do žily, má za úlohu posilniť celý organizmus, upraviť vylučovanie, posilniť dýchanie, zlepšiť motoriku a svalovú činnosť a koncentráciu.Moja celková situácia sa teraz ustála, už bývam s deťmi v podnájme, len ja a moje 3 deti. Do práce nechodím poberám opatrovateľský príspevok a výživné, tieto príjmy mi stačia na základné potreby, preto neviem sama našetriť na spomínanú liečbu. Za každý príspevok a podporu pre Alex,som vám veľmi vďačná.

Aktualizácie

Ideme ďalej 5. dec 2023

Ďakujeme všetkým za vaše príspevky a vašu podporu. Kmeňové bunky už máme za sebou, aplikácia pre Alex bola náročná. Bol problém s aplikáciou, žila jej pri vpichu praskala. Ale podarilo sa,aplikovant dostatočne množstvo kmeňových buniek na to , aby sa v tele začali diať zmeny. Keďže ju mám stále na očiach je pre mňa ťažké povedať či jej to pomohlo, ale určite áno je iná a mení sa.

Teraz mám možnosť ísť s Alex k dr. Veľovy na liečbu, teda ďalšie príspevky by som použila na to. Liečbu u dr Veľa už absolvovala 3 krát a vždy som videla drobnú zmenu. 

Držte palce a ešte raz ďakujeme. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?