Menu

S pokorou v srdci prosím o pomoc pre dôstojnejší život

Trvanie výzvy: 16. marca 2023 - 16. marca 2024

Cieľ výzvy

cieľom mojej výzvy je, aby som mala na vyplatenie nájmu a na potraviny, jedlo. NEviem dokedy to budem psychicky vládať, je to už neúnosné, ako musím žiť, len preto, lebo nepočujem dobre

Autor výzvy

Príbeh

S pokorou v srdci prosím o pomoc pre dôstojnejší život

Zo zúfalstva sa obraciam na dobrých ľudí, pretože moja životná situácia je kritická, nedokážem si zaplatiť náklady na bývanie, ani služby. Mám 50 rokov a nedokážem sa zamestnať. Potrebovala by som pomôcť s úhradou nákladov na nájomné, potraviny a oblečenie. Ďakujem všetkým darcom.

Volám sa Anna, mám 50 rokov, o straty posledného zamestania sa nedokážem zamestnať, nakoľko mám poškodený sluch, mnoho zamestnávateľom ma nechce prijať. SOm už zúfala, na invalidný nemám nárok, poberám len dávku v hmotnej núdzi vo výške 128,80 eur mesačne. Bývam v podnájme, kde len mesačné platby sú vo výške 180 eur. Starám sa o kamaráta, ktorý je ťažko zdravotne postihnutý, ale na opatrovanie nemám nárok, lebo jeho invalidný je ešte v procese vybavovania.Zo svojej ťažkej situácie som zúfala, nikdy som nebola takáto zúfala. Teraz som bez pomoci ľudí stratená, dokonca si nemôžem kúpiť ani normálne oblečenie. Preto prosím, pomôžte mi prosím, aby som si mohla v pokoji vyplatiť nájomné, nakúpiť si nejaké jedlo a aspoň nejaké oblečenie. Denno denne sa modlím, aby sa toto peklo raz skončilo, aby som si našla nejaké zamestnanie.Prosím zo srdca pomôžte mi, ďakujem z celého srdca.

Aktualizácie

Poďakovanie darcom23. feb 2024

Chcela by som sa podakovat darcom, ktori mi pomohli.

Ďakujem pekne

Srdečné poďakovanie.19. jan 2024

Dovoľte mi, aby som sa znova poďakovala, každé.u, komu nienje môj osud ľahostajný.

Som veľmi vďačná.

Ďakujem.

Poďakovanie18. dec 2023

Ďakujem pekne každému, kto mi pomohol. Som veľmi vďačna za poslané dary.

Ďakujem vopred každému, kto sa mi rozhodne pomocť.

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?