Menu

Mama štyroch detí prosí o pomoc s výdavkami za štúdium a ďalšie ich potreby

Trvanie výzvy: 4. apríla 2023 - 4. apríla 2024

Cieľ výzvy

Výdavky na školy,domácnosť,hygiena,potraviny,kúpa dreva lekárne.

Autor výzvy

Príbeh

Mama štyroch detí prosí o pomoc s výdavkami za štúdium a ďalšie ich potreby

Mama štyroch detí prosí o finančnú pomoc pre svoje dve staršie dcéry, aby mohli ďalej pokračovať v štúdiu na strednej škole. Veľké výdavky majú s nákladmi na zdravotnú starostlivosť, keďže aj mamina aj deti trpia rôznymi zdravotnými problémami. Jej príjem, ktorý sa skladá z minimálnej mzdy a výživného však zďaleka nestačí na pokrytie všetkých výdavkov. Vzdelanie je však v budúcnosti pre jej deti nesmierne dôležité. Dajme šancu deťom pokračovať v štúdiu.

Milí darcovia . Obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc aby mohli moje deti ďalej pokračovať a študovať na stredných školách. Som mamka 4 krásnych deti. Z toho sú 2 stredoskolacky. Karin 17 navštevuje zdravotnícku školu už tretí rok ako praktická sestra v štúdiu sa jej darí vyborne a aj v prospechu. Júlia 16 r. je prvacka na gymnázium. Dievcata musia bývať na internátoch keďže bývame dosť ďaleko od škôl kde dievcata študujú. Internáty, cestovné,všetko si musíme hradiť samé.. Hoci mám prácu za min.mzdu a výživné tak môj príjem. Nestíha pokryť všetky výdavky keďže mame kopec zdravotných dôvodov. Syn 14r. po operácii megauretra oblicka mu funguje len na 27%a ta co by mala byť zdravá len na 73%. Najstaršia dcéra Karín 17r. ma zistené cisty v hlave ,kyfoza chrbtice,atď.Ja som astmaticka, liečim sa na vysoký krvný tlak, hernia žalúdka,alergie,gastro problém,zápal dvanástnika,opuch a zväčšenie žľazy. Aj napriek všetkým problémom sa snažím to potiahnuť ale zatiaľ bez pomoci ľudí to nezvládneme.Kedze sú tu aj bežné výdavky co sa týka domácnosti, elektrina,voda,kúpa dreva na zimu. Dcéra mi pomáha aspoň brigádovať aby si aspoň trochu pomohla privyrobiť a pomôcť. Doma sedíme všetko co sa da len aby sme takto mohli ušetriť. Preto Vás úprimne prosíme o pomoc .

Aktualizácie

O pár dní sa už naša výzva končí, preto Vás prosím o pomoc pre moje deti. Budeme vďační za každú pomoc. Ďakujeme27. mar 2024

Zdravotné problémy pribúdajú, není to nič príjemné. MR odhalilo ďalšie problémy. Dievčatá sústredoskoláčky a v septembri nastupuje na strednú školu už aj syn. Preto budeme vďační za každú pomoc. Ďakujeme.

Ďakujeme16. feb 2024

Darcovia naši. ĎAKUJEM Vám veľmi pekne za vašu pomoc pre mňa a moje deti. Keďže ďalej PN pokračuje, tak nie je to nič moc. Mam pred sebou ďalšie vyšetrenia gastro, cievne, ortopéd, neurológ, MR. Uvidíme čo sa odhalí ďalej. 

Ale za každú pomoc ĎAKUJEM. 

Poďakovanie za všetko, čo pre nás robíte5. jan 2024

Priatelia, veľmi pekne Vám chcem všetkým poďakovať za vaše finančné prostriedky, ktoré nám posielate. Veľmi si to vážim ja a aj moje deti, lebo nás takto posuvate ďalej a hlavne dievcata, ktoré študujú na školách. Môj zdravotný stav sa zase zhoršil, tak už od 7.12.23 som zase na PN, zase infuzna liečba, antibiotika vo forme tabletiek, v kuse som na liekoch, takže som vám vďačná za každé 1 euro. Uprimna vďaka.  

Poďakovanie26. okt 2023

Milí moji darcovia. Veľmi pekne Vám všetkým ďakujem za vaše dary. Vážime si každú jednu pomoc od Vás. Aj tieto úžasné deti potrebujú vašu pomoc. Starám sa ako sa len dá, je to ťažké hoci mám prácu. Hlavne poplatky, ktoré máme. Patrí Vám obrovské ĎAKUJEME.

Úprimná prosba o pomoc pre moje deti a bežné výdavky25. sep 2023

Prosím o pomoc pre moje deti a bežné výdavky na stredné školy a domácnosť. Som matka samoživiteľka a starám sa o 4 deti a z toho sú 2 stredoškoláčky.  Karin 18, Julia 16, Peter 14 a Klárka 5. O deti sa starám sama, keďže som utiekla od ex manžela lebo som sa bála o život detí, ale aj o ten svoj. Obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc, lebo aj tieto deti si zaslúžia lepší život a budúcnosť. Za každú pomoc budeme vďační. Úprimná vďaka. 

Zároveň sa chcem poďakovať za každú pomoc, čo dostaneme. Za každé 1 euro. Z celého srdca Ďakujem. 

Ďalšie informácie

Nahlásiť

Stránka obsahuje nepravdivé, urážajúce alebo neetické informácie

Ste si istý, že chcete vymazať aktualizáciu?